Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 63)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

iPhone 8: Bluetooth 5.0 zorgt voor meer gemak

Va va voom! De nieuwe iPhone 8 zal uitgerust worden met bluetooth 5.0, dit heeft zo zijn voordelen. Lees hier de hoe, wat, waar en waarom.

  • zondag 7 mei 2017 13:35

WWDC: Welk iPhone nieuws kunnen we verwachten?

5 juni is het zover; het sofware event van Apple gaat van start. Wat kunnen we precies verwachten voor onze iPhone? Lees hier ons verlanglijstje van geruchten.

  • zondag 7 mei 2017 12:48

Gebeld door een vreemd en buitenlands nummer? Pas op!

Ben je gebeld door een onherkenbaar en vreemd nummer? Pas dan goed op en wees gewaarschuwd. De kans is zeer aanwezig dat dit een buitenlands nummer is om jou op te lichten.

  • zondag 7 mei 2017 12:44

Gaat Apple Netflix en Tesla overnemen?

De analisten van Citigroup merken op dat Apple op een flinke stapel geld zit. En geld moet rollen, vindt Apple. Daarom groeien de eerste geruchten rondom overnames. Zo schijnt Apple Netflix en Tesla op het oog te hebben.

  • zaterdag 6 mei 2017 13:36

iCloud wachtwoord of Apple ID wachtwoord vergeten? Zo herstel je hem

Ben je het wachtwoord van je iCloud of Apple ID vergeten of kwijt? Dan is dit gelukkig vaak eenvoudig op te lossen en te herstellen. Volg de tips in dit artikel om je vergeten Apple ID wachtwoord opnieuw in te stellen.

  • zaterdag 6 mei 2017 09:45

Zo maak je een screenshot (schermafbeelding) op je iPhone of iPad

Wil jij vrienden en vriendinnen een foto sturen van wat jij op je scherm ziet? Dan is het maken van een screenshot, oftewel een schermafbeelding, een slimme manier om dit te doen. Zo maak je een screenshot (schermafbeelding) van je iPhone, iPad of iPod Touch.

  • vrijdag 5 mei 2017 20:58

Apple werkt aan meer banen in Amerika

Apple gaat aan de slag om in Amerika meer banen te creëren. Een nobele daad. Lees hier het verhaal achter deze nieuwe plannen van Tim Cook

  • vrijdag 5 mei 2017 13:23

Maak een einde aan je iPhone-rekenmachine frustraties

Met deze truc zijn al je iPhone-rekenmachine frustraties verleden tijd.

  • donderdag 4 mei 2017 15:25

Minder iPhones verkocht door komst van iPhone 8

Met de kwartaalcijfers in handen krijgen we een kijkje in de wereld van Apple. Uit de cijfers kunnen we halen dat het afgelopen kwartaal de verkoopcijfers van de iPhone iets zijn teruggelopen.

  • woensdag 3 mei 2017 23:02

Apple Watch omzet is verdubbeld

De kwartaalcijfers van Apple zijn bekend gemaakt. Met deze cijfers krijgen we een inkijkje in de wereld van Apple. Lang niet alle details zijn duidelijk, maar met de openbaar gemaakte gegevens krijgen we wel wat meer inzicht in de inkomsten en uitgaven stroom van Apple. Er valt één ding op: de categorie “Overige producten” is sterk in omzet gestegen.

  • woensdag 3 mei 2017 16:17

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.