Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 65)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Apps automatisch updaten op een iPhone of iPad

Apps worden geregeld door de ontwikkelaar geupdate om veranderingen door te voeren. Sinds iOS 7 is het ook mogelijk om apps automatisch te laten updaten. In dit artikel leggen wij je uit hoe je dit kunt instellen.

  • donderdag 27 april 2017 19:44

Grote groei voor Instagram en Twitter

Er zijn de afgelopen dagen knallende cijfers bekend gemaakt. Zo heeft Instagram 700 miljoen actieve gebruikers en maakt Twitter een enorme groei door. De teller staat bij Twitter inmiddels op 328 miljoen actieve gebruikers. Hoppa!

  • donderdag 27 april 2017 14:36

Apple Music's Carpool Karaoke verschoven naar later dit jaar

De lancering van Apple’s Carpool Karaoke is uitgesteld. De planning was om deze maand de nieuwe tv-serie van Apple Music te lanceren, maar de releasedatum is verschoven naar later dit jaar.

  • donderdag 27 april 2017 12:25

Koningsdag: Ga voorbereid op pad

Lees hier alle tips van de politie om zo veilig mogelijk op pad te gaan tijdens Koningsdag. #OranjeBovenLaatJeNietBeroven

  • woensdag 26 april 2017 12:26

Leer meer in de Apple Store

Meer leren over muziek, technologie in het klaslokaal en design: binnenkort kom je een stuk wijzer de Apple Store uit met dank aan Today at Apple. Wie weet dat Apple ons ooit nog de kneepjes van het patentaanvraagvak leert.. 

  • woensdag 26 april 2017 11:02

iPhone 8 krijgt smart connector aansluiting

Met deze aansluiting gaat er een wereld open voor draadloos opladen en augemented reality. 

  • maandag 24 april 2017 22:52

iPhone 8 verschijnt pas in oktober of november

Nog even wat extra geduld! Volgens een betrouwbare bron zal de iPhone 8 pas in oktober of november gelanceerd worden. 

  • maandag 24 april 2017 22:23

Dit is de reden dat Apple satelliet experts in huis haalt

Naast de geruchten over zelfrijdende auto’s, de nieuwe iPhone en Augmented Reality blijft Apple op zoek naar nieuwe technologieën. Maar dat Apple satelliet experts zou aannemen had niemand echt verwacht. 

  • maandag 24 april 2017 20:03

Apple bestelt 92 miljoen OLED-schermen bij Samsung

De deal tussen Apple en Samsung is rond. Apple bestelt niet 70 miljoen gebogen OLED-schermen bij Samsung, maar 92 miljoen. Dit is een flink aantal en vestigt hoge verwachtingen voor de iPhone 8.

  • zondag 23 april 2017 20:59

Drukgevoelige thuisknop aanpassen op iPhone 7 en 7 Plus

Apple heeft de vertrouwelijke thuisknop bij iPhone 7 en iPhone 7 Plus vervangen door een drukgevoelige knop. Je kan de haptische feedback van de thuisknop aanpassen naar wens. Zo doe je dit.

  • zondag 23 april 2017 20:14

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.