Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 68)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Apple presenteert iPhone 7 (Plus) product Dutch

Zojuist heeft Apple de eerste foto's gepresenteerd van de nieuwe iPhone 7 product Dutch. Deze nieuwe iPhone 7 (Plus) staat geheel in het teken van Nederland en is daarom ook volledig oranje gekleurd. Hij is vanaf nu te bestellen.

  • zaterdag 1 april 2017 19:31

iPhone 8 zal "supercycle" ontketenen

Is er storm opkomst? Nope. Als het aan de analisten van Morgan Stanley ligt, rijzen de verkoopcijfers van Apple straks de pan uit. 

  • zaterdag 1 april 2017 19:14

iPhone 7s, 7s Plus en iPhone 8 krijgen True Tone display

Opgelet, er is weer nieuws rondom de nieuwe iPhone 8. True Tone zal er voor gaan zorgen dat jij, waar je ook bent, natuurgetrouwe kleuren op je display te zien krijgt: ideaal!

  • vrijdag 31 maart 2017 21:54

Galaxy 8 functies die iPhone 8 ook moet krijgen

De Galaxy 8 en 8+ zijn een feit. Wat kunnen en willen terug verwachten in de nieuwste iPhone

  • donderdag 30 maart 2017 12:31

Zo check je welke apps 64-bit zijn

Twee weken geleden werd bekend gemaakt dat 187.000 apps onbruikbaar worden na de iOS 11 update. Check snel of dit invloed heeft op jouw app, scroll en swipe gedrag. Lees in dit artikel hoe dit kan.

  • woensdag 29 maart 2017 12:18

Massaproductie van iPhone 8 chips start in april

Er is weer nieuws vanuit het productielandschap van Apple: de massaproductie van de A11-processorchip begint in april. Dit goede nieuws meldde Digitimes gisteren.

  • dinsdag 28 maart 2017 16:46

Batterij vervangen van een iPhone

Een batterij van een smartphone heeft maar een beperkte levensduur. Na ongeveer vijfhonderd keer volledig opladen, is de capaciteit van de accu al met twintig procent gedaald. Wil je hierdoor de huidige batterij vervangen in je iPhone? Zo doe je dit!

  • dinsdag 28 maart 2017 15:07

Nederlandse Spoorwegen: 40% digitale treintickets via NS Reisplanner Xtra-app

Het is sinds juni 2016 mogelijk om in de NS Reispanner Xtra app een treinkaartje te kopen. De NS brengt nu naar buiten dat zo’n 40% van de digitale kaartjes tegenwoordig via de smartphone wordt aangeschaft. Een percentage dat alleen maar blijft stijgen.

  • dinsdag 28 maart 2017 11:02

iPhone 7 Red Edition: wit, zwart of rood front?

Alle Apple-design liefhebbers opgelet. Het witte frontje van de rode PRODUCT(Red) iPhone: een mooi contrast met rood of toch een stuk minder luxe uitstraling. Wat vind jij?

  • maandag 27 maart 2017 13:08

Gehuurde films op al je Apple apparaten met iTunes 12.6

Naast alle productaankondigingen deze week komt iTunes ook met een update. Het is weliswaar een kleintje maar wel een zeer welkome! Je kunt namelijk met iTunes 12.6 voortaan films huren en op al je Apple devices bekijken. Hoe? Dat lees je in dit artikel!

  • maandag 27 maart 2017 10:58

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1438 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.