Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 71)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Haal meer uit je iPhone met Apple Music

Onbeperkt naar je favoriete artiest luisteren via je iPhone? Dat kan met de muziekdienst van Apple voor maar een 10 euro per maand. Lees hier meer over Apple Music, abonnementen en tegoed codes.

  • zaterdag 18 maart 2017 16:21

'iPhone 8 gaat iPhone Edition heten'

Er is weer nieuws over het nieuwste wonderkind van Apple, dit keer gaat het niet om spannende functies en OLED schermen, maar om de naamgeving. Een revolutionaire telefoon hoort namelijk wel een speciale naam te krijgen.

  • zaterdag 18 maart 2017 11:49

Samsung produceert 75 miljoen OLED schermen voor Apple

Binnenkort is Apple 75 miljoen OLED schermen rijker met dank aan Samsung. Een opmerkelijke, maar begrijpelijke keuze. Wat vind jij?

  • vrijdag 17 maart 2017 20:49

187.000 apps onbruikbaar door iOS 11 update

In juni verschijnt iOS 11. Het gerucht gaat dat na de update ruim 187.000 apps onbruikbaar worden. Het ziet er namelijk naar uit dat de nieuwe update geen 32-bit apps zal ondersteunen. Dat is balen voor verouderde apps, maar wat betekent het voor jou?

  • donderdag 16 maart 2017 20:22

Concept: Zo ziet de iPhone 8 eruit met augmented reality (AR)

Deze herfst wordt er verwacht dat Apple de iPhone 8 zal gaan presenteren. Vandaag kwam er een gerucht naar buiten over augmentend reality in de iPhone 8 met bijbehorende foto’s.

  • woensdag 15 maart 2017 16:30

iPhone gestolen? Zo blokkeer je een iPhone!

Je iPhone verliezen is nooit een pretje, want waar ben je tegenwoordig zonder telefoon? En wat nou als je telefoon gestolen is, hoe kun je dan je gegevens beschermen? Niemand hoeft natuurlijk die foto’s van dat feestje te zien of de zwoele berichten naar je partner. In dit artikel leg ik uit hoe je jouw iPhone kunt blokkeren. 

  • woensdag 15 maart 2017 10:16

Donorschap in Medisch dossier toevoegen op je iPhone

Op je iPhone kun je via de app Gezondheid aangegeven of je wel of niet donor bent. Het is niet iets waar je iedere dag aan denkt maar het is wel onwijs belangrijk. Zo stel je dit in!

  • dinsdag 14 maart 2017 20:30

iPhone-nieuws dat we tijdens het Apple-event in maart kunnen verwachten

Terwijl de geruchten rondom de nieuwe iPhone 8 al rondvliegen, komt het Apple-event van maart er ook al bijna aan. Ook over dit event is nog niks honderd procent zeker. De datum is nog niet bevestigd en naar verluidt zijn de uitnodigingen ook nog niet de iCloud in gegooid. Tijdens het event kunnen we in ieder geval nog geen iPhone 8 verwachten, maar wat dan wel?

  • dinsdag 14 maart 2017 14:40

Top 10 iPhone 6 hoesjes

Na een Louis Vuitton iPhone-hoesje van 3800 euro zijn we nu wel even toe aan een goedkoper alternatief. Uiteraard willen we niet inleveren op kwaliteit en stijl. Daarom hier een top 10 van de beste, hipste en tofste hoesjes die het internet jou te bieden heeft.

  • maandag 13 maart 2017 11:11

Apple maakt 44,9 miljard winst op smartphonemarkt

2016 was een goed jaar voor Apple. De winst van Apple besloeg in 2016 79 procent van alle winst op de gehele smartphonemarkt.

  • maandag 13 maart 2017 10:18

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.