Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 76)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Donald Trump moet Android telefoon inleveren voor iPhone

Donald Trump is sinds een aantal dagen president van de Verenigde Staten en daarmee is ook een nieuwe telefoon gemoeid. Van een standaard Android naar een extra beveiligde iPhone. 

  • maandag 23 januari 2017 12:35

Nieuw patent Apple: ‘Automatisch melding naar bekende in nood’

Apple en patenten registreren. Ze lijken onafscheidelijk. Deze keer heeft het bedrijf een patent ingediend om automatisch vrienden te laten bellen in nood.

  • zondag 22 januari 2017 16:45

Overstappen van Android naar iOS (iPhone of iPad) doe je zo!

Overstappen van een Android telefoon naar een iPhone is makkelijker dan ooit. Binnen een paar simpele stappen via de app ‘Stap over op iOS’ staat binnen de kortste keren de belangrijkste informatie op je iPhone of iPad.

  • donderdag 19 januari 2017 14:41

Gratis e-book: "30 essentiële tips voor elke iPhone gebruiker!''

Schrijf je in en ontvang dit handige e-book en daarnaast wekelijks de beste tips, nieuwtjes en aanbiedingen!

  • woensdag 18 januari 2017 20:12

‘Apple’s iPhone 8 waterdichter dan iPhone 7’

Volgens de laatste planning zal de nieuwe iPhone waterdichter maken dan ooit. De iPhone 8 zal voorzien worden van het IP68 keurmerk.

  • dinsdag 17 januari 2017 11:36

iPhone 8: 'Draadloos opladen wordt ondersteund'

De iPhone 8 wordt voorzien van functie om draadloos op te kunnen laden. Tenminste, als we de geruchten over de nieuwe iPhone 8 mogen geloven. Wat zijn de geruchten? Wij hebben de 5 grootste geselecteerd voor jullie.

  • maandag 16 januari 2017 08:52

Greenpeace: 'Apple is groenste technologiebedrijf'

Apple is toch overwegend wit? Ja maar de bedrijfsvoering is groen! Van alle grote techbedrijven is Apple de grote nummer 1, dat al voor de derde keer op rij. Feest bij Apple dus!

  • zondag 15 januari 2017 16:28

Apple komt met designboek over afgelopen 20 jaar

Apple heeft een exclusief designboek ontwikkelt met 450 ontwerpen en foto’s van alle creaties uit de afgelopen twintig jaar. Speciaal, uniek maar ook erg prijzig.

  • zaterdag 14 januari 2017 16:01

Powerbank voor de iPhone 6s

De iPhone 6s is een toestel wat gebruik maakt van een lightning opening aan de telefoonzijde. Met een kabel die in ieder geval aan een kant deze lightning zijde heeft is het mogelijk om de iPhone 6s op te laden. Een manier om dit toestel op te laden is gebruik maken van een iPhone powerbank.

  • vrijdag 13 januari 2017 14:15

De iPhone is 10 jaar!

Hiep, hiep, hoera! De iPhone bestaat alweer 10 jaar. Wat een mijlpaal voor Apple. Kun jij je nog voorstellen dat er überhaupt een smartphone tijdperk was voor de iPhone? 

  • donderdag 12 januari 2017 09:42

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.