Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 78)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

‘Synchronisatie AirPods zorgt voor vertraging van oordopjes’

Het einde van het jaar komt eraan en we hebben nog steeds geen hoogte van de leverdatum van de draadloze AirPods. Volgens de Wall Street Journal heeft dat verschillende redenen.

  • maandag 12 december 2016 09:28

Apple verdient €0,88 per klant per dag

Ondertussen is Apple een van de meeste gerenommeerde bedrijven ter wereld. Dit doen ze zelfs zo goed dat ze $27,- per maand per gebruiker verdienen. Dit is veel meer dan bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Dit is het geheim! 

  • zaterdag 10 december 2016 09:59

iOS 10: Zo geef je apps 'download prioriteit'

Met software iOS 10 kun jij op je iPhone bepaalde applicaties voorrang geven tijdens het downloaden. Dit is vooral handig als je van een oude iPhone naar een nieuw model gaat.

  • donderdag 8 december 2016 14:45

Handige tips en trucs voor de iPhone en iPad

Handige tips en trucks om meer uit jouw iPhone en iPad te halen. Van het automatisch reageren met een tekstbericht tot het slimmer gebruiken van autocorrectie. Haal je voordeel uit deze handige iPhone tips.

  • woensdag 7 december 2016 09:46

Snelheidstest tussen de iPhone 7 en iPhone 6s

Zit jij nog in de fase waarin je twijfelt tussen de gloednieuwe iPhone 7 (Plus) of de iPhone 6s? Bekijk en lees dan zeker dit artikel om te zien wat het verschil is in snelheid tussen de beide iPhones.

  • zondag 4 december 2016 09:46

Dit zijn de productiekosten van de iPhone 7

Volgens een nieuw rapport van IHS zijn de productiekosten voor de iPhone 7 hoger dan bij vorige iPhones. Praktisch gezien betekent dat dat jij meer krijgt voor hetzelfde geld. Toch verdient Apple meer dan verwacht.

  • woensdag 30 november 2016 08:48

Drone video laat voortgang bouw Apple Campus 2 zien

Regelmatig posten wij over de voortgang van de bouw van de Apple Campus 2. Nu krijgt het gebouw langzamerhand vorm en is het fundament gelegd. In 2017 zal dit gloednieuwe Apple kantoor geopend worden.

  • dinsdag 29 november 2016 09:32

‘iPhone 8 wordt voorzien van 3D-camera’

De focus van Apple op de camera’s van de iPhone lijkt doorgetrokken te worden. Volgens Korea Economic Daily krijgt de iPhone 8 een 3D camera.

  • maandag 28 november 2016 16:16

‘Apple brengt nieuwe 10.5-inch iPad begin 2017 op de markt’

Het lijkt erop dat er een nieuw model aan de iPad lijn toegevoegd gaat worden. Volgens betrouwbare bronnen komt er een nieuwe 10.5-inch iPad aan het begin van 2017. 

  • zondag 27 november 2016 09:54

Black Friday: Alle Apple aanbiedingen

De Black Friday hype lijkt overgewaaid te zijn vanuit Amerika naar Nederland. Veel verschillende soorten webshops en aanbieders stunten vandaag en dit weekend met hun prijzen. Bekijk hier een overzicht van kortingen op Apple apparaten en andere elektronische producten.

  • vrijdag 25 november 2016 08:54

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1417 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.