Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 86)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Hoge resolutie iPhone 7 foto's duiken nu ook op, zijn ze echt?

Met de iPhone 7 klaar voor de release op 16 september verschijnen er steeds meer afbeeldingen van dit nieuwe vlaggenschip op het internet. Nu duiken er ook hoge resolutie afbeeldingen op, zijn ze echt? 

  • donderdag 11 augustus 2016 21:02

iPhone verkoop groeit in Europa & Amerika

De Apple iPhone is goed verkocht in het tweede kwartaal van 2016. Zowel in Europa en Amerika is er een duidelijk groei in marktaandeel te zien. Lees hier de rest van de statistieken!

  • woensdag 10 augustus 2016 20:27

Dit worden de nieuwe functies van de Apple Watch 2

De Apple Watch 2 komt er zeker aan volgens Apple-analyst Ming-Chi Kuo. Waarschijnlijk wordt deze smartwatch volgende maand tegelijkertijd met de nieuwe iPhone 7 aangekondigd. Lees hier de te verwachten features van de Apple Watch 2.

  • woensdag 10 augustus 2016 13:23

Onderdelen iPhone 7 'spacezwart' verschenen

Er zijn afbeeldingen van nieuwe behuizingsonderdelen van de verwachte 'spacezwarte' uitvoering van de iPhone 7 op het internet verschenen. Met de iPhone 7 in deze donkerzwarte optie wil Apple het toestel in dezelfde stijl als de spacezwarte Apple Watch presenteren.

  • dinsdag 9 augustus 2016 12:26

‘iPhone 7 krijgt drukgevoelige homebutton’

De typische iPhone homeknop krijgt in de nieuwe iPhone  7 geen klikfunctie meer. In plaats daarvan zou het nieuwste iPhone model een Force Touch klik krijgen met een kleine trilling, volgens een rapport van Reaffirms.

  • maandag 8 augustus 2016 16:14

Vrouw vangt legendarische Pokémon Articuno (en verliest deze weer)

De Pokémon Go-wereld was onlangs in opschudding toen een Amerikaanse vrouw de legendarische Pokémon Articuno 'ving'. Niantic heeft de Pokémon echter weer op spectaculaire wijze van deze vrouw ontnomen.

  • maandag 8 augustus 2016 08:06

Apple looft € 200.000 uit aan potentiële hackers

Apple denkt dit jaar anders over de beveiliging van het systeem dan vroeger. Ivan Krstic, Apple Security specialist, belooft enorme bedragen voor hackers op de Black Hat hackersconferentie. Met het vinden van kwetsbaarheden in het Apple systeem kan flink verdiend worden.

  • zondag 7 augustus 2016 11:43

Apple ontwikkelt Bluetooth chip voor draadloze in-ears

Met het verwijderen van de 3,5mm hoofdtelefoon aansluiting op de iPhone 7 zal Apple ook nieuwe oordopjes met dit toestel mee moeten leveren. Het gerucht gaat dat het bedrijf bezig is met het produceren van Bluetooth oordopjes met een energiezuinige chip

  • zaterdag 6 augustus 2016 12:21

Nieuwe 'echte' iPhone 7 foto's duiken op

Er zijn nieuwe foto's opgedoken van een prototype van de lang verwachte iPhone 7. Dit model voldoet aan alle verwachtingen en functies zoals eenzelfde design als de 6s en géén 3,5mm headhpone jack aansluiting.

  • vrijdag 5 augustus 2016 13:57

Niantic wil onofficiële Pokémon Go apps blokkeren

Niantic heeft aangegeven manieren om op de Pokémon Go vals te spelen te willen blokkeren. Hiermee doelt Niantic onder andere op het blokkeren van kaarten, GPS trucs, bots en andere hacks om 'oneerlijk' verder in het spel te komen.

  • donderdag 4 augustus 2016 13:21

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1438 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.