Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 86)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Hutkoffer voor je iPhone

Als het aan Louis Vuitton ligt, overkomt jouw iPhone 7 niets, mits deze stevig is ingebouwd in een hutkoffer van 3800 euro. Wat vind jij hiervan?

  • vrijdag 10 maart 2017 19:32

Hoe Siri nieuwe talen leert

Siri is er altijd voor je, hij helpt wanneer je hem nodig hebt. Deze opdrachten kan je in het Engels geven maar ook in het Nederlands, Spaans, Frans, Duits en talloze andere talen. Hoe doet Siri dit toch? Dat lees je in dit artikel.

  • vrijdag 10 maart 2017 13:14

Gebruik Twitter en Dropbox om opslagruimte vrij te maken

Het zijn niet alleen je apps zelf die ruimte innemen op je iPhone en/of iPad maar ook alle extra data. Deze zogeheten cachegegevens zijn helaas niet standaard te verwijderen door iOS maar nu komen Twitter en Dropbox met een functie waarmee het wel kan! Hoe? Dat lees je in dit artikel.

  • donderdag 9 maart 2017 15:51

Nog meer vertraging bij productie iPhone 8

We wachten met spanning af tot de onthulling van de nieuwe iPhone 8. De beloftes zijn groots en de geruchtenmachine draait overuren. Het ziet er nu naar uit dat dit Apple-circus nog zeker tot in september zal duren. En dat allemaal door een onderdelen tekort bij de producent.

  • donderdag 9 maart 2017 10:00

Snelladen via Lightning-poort: een powernap voor je iPhone

Alle iPhones die in 2017 verschijnen krijgen de mogelijkheid om te snelladen via de Lightning-poort. Een powernap voor je iPhone, maar wat houdt het nog meer in? 

  • woensdag 8 maart 2017 09:45

Tweede Kamerverkiezingen 2017: Word wijzer met deze apps!

Pak je iPhone erbij en overleef de verkiezingsstress en debatten met deze apps uit de App store.

  • dinsdag 7 maart 2017 19:30

Apple: ‘Vanaf 2019 hebben alle iPhones een OLED-scherm’

Volgens verschillende betrouwbare bronnen is Apple van plan om met ingang van 2019 alleen nog maar iPhones te produceren met OLED-schermen. 

  • maandag 6 maart 2017 20:33

Facebook: automatisch video’s afspelen uitschakelen doe je zo!

Video’s bekijken op Facebook is vaak de moeite waard. Toch speelt Facebook automatisch video’s af zonder dat jij op play hebt gedrukt. Met behulp van deze stappen schakel je dit uit.

  • zaterdag 4 maart 2017 08:57

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1393 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.