Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 87)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Apple looft € 200.000 uit aan potentiële hackers

Apple denkt dit jaar anders over de beveiliging van het systeem dan vroeger. Ivan Krstic, Apple Security specialist, belooft enorme bedragen voor hackers op de Black Hat hackersconferentie. Met het vinden van kwetsbaarheden in het Apple systeem kan flink verdiend worden.
  • zondag 7 augustus 2016 11:43

Apple ontwikkelt Bluetooth chip voor draadloze in-ears

Met het verwijderen van de 3,5mm hoofdtelefoon aansluiting op de iPhone 7 zal Apple ook nieuwe oordopjes met dit toestel mee moeten leveren. Het gerucht gaat dat het bedrijf bezig is met het produceren van Bluetooth oordopjes met een energiezuinige chip
  • zaterdag 6 augustus 2016 12:21

Nieuwe 'echte' iPhone 7 foto's duiken op

Er zijn nieuwe foto's opgedoken van een prototype van de lang verwachte iPhone 7. Dit model voldoet aan alle verwachtingen en functies zoals eenzelfde design als de 6s en géén 3,5mm headhpone jack aansluiting.
  • vrijdag 5 augustus 2016 13:57

Niantic wil onofficiële Pokémon Go apps blokkeren

Niantic heeft aangegeven manieren om op de Pokémon Go vals te spelen te willen blokkeren. Hiermee doelt Niantic onder andere op het blokkeren van kaarten, GPS trucs, bots en andere hacks om 'oneerlijk' verder in het spel te komen.

  • donderdag 4 augustus 2016 13:21

Apple keert recordbedrag uit aan app ontwikkelaars

Nooit eerder keerde Apple zoveel geld uit aan app developers als in de afgelopen maand. Dat heeft Apple CEO Tim Cook via twitter laten weten.

  • donderdag 4 augustus 2016 11:40

Tablet markt krimpt maar iPad wordt populairder

Volgens recente salesdata zijn er minder tablets in het tweede kwartaal van 2016 verkocht ten opzichte van 2015. Een opmerkelijk feit is echter dat het marktaandeel van de iPad is gestegen ten opzichte van de andere tablet merken.

  • woensdag 3 augustus 2016 10:01

Snorelax wekker app: nooit meer te laat wakker

Snorelax is een alarm app die je helpt om altijd op tijd te komen op je werk/bestemming door je eerder wakker te maken als er file/drukte is op je route. Wie wilt dat nou niet?

  • woensdag 3 augustus 2016 08:54

Nieuwe Apple TV Remote app nu beschikbaar

Apple heeft de gloednieuwe Remote App voor de Apple TV vandaag beschikbaar gemaakt in de Apple Store. In deze Remote App bevinden zich verbeteringen ten opzichte van de eerdere app én Siri support!
  • dinsdag 2 augustus 2016 12:49

Apple patenteert techniek digitale kroon voor iPhone

Het lijkt er op dat Apple in de toekomst een belangrijke functie van de Apple Watch wil overbrengen naar de iPhone, namelijk de zogenoemde 'digitale kroon'. Dit blijkt uit een onlangs verkregen patent.

  • zondag 31 juli 2016 13:10

Pokémon Go speler haalt maximum level 40

Als je een hardcore speler van Pokémon Go bent weet je dat zodra je level 20 bereikt het, het spel steeds moeilijk wordt. Maar toch is er een speler geslaagd om het maximale level 40 te behalen.

  • zondag 31 juli 2016 08:23

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1417 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.