Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 88)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Geef jij de voorkeur aan een Macbook of Desktop iMac?

Je hebt eindelijk genoeg geld bij elkaar gespaard en je weet zeker dat je een computer van Apple wilt. Maar wat wil je nou precies? Het kan soms aardig lastig zijn om een keus te maken tussen een Macbook of een iMac.

  • vrijdag 27 januari 2017 12:16

WhatsApp is vernieuwd!

Er is weer een update van WhatsApp in de appstore verschenen. Opvallendste verandering? Je kan nu maar liefst 30 foto’s en video’s per keer versturen!

  • donderdag 26 januari 2017 08:44

iPhone kapot? Dit kun je doen!

Je iPhone is gevallen en je scherm ligt is kapot. Dit grapje kan je zo honderden euro’s gaan kosten. Dus wat nu? De opties die je hebt, bespreken we in dit artikel.

  • woensdag 25 januari 2017 12:30

Snapchat verklaart de oorlog tegen nepnieuws in update

Snapchat neemt de touwtjes strakker in handen wat betreft de regelgeving voor bedrijven die via Discover berichten plaatsen. Het Amerikaanse techbedrijf wil op deze manier nepnieuws eerder voorkomen en aanpakken. Positief nieuws!

  • dinsdag 24 januari 2017 16:07

iPhone 7 (Plus) kan beter tegen de kou dan andere telefoons

Je iPhone kan de laatste tijd lichte problemen ondervinden door de koude periode. Een snel leeglopende batterij door chemische reacties is de oorzaak. Echter hebben de iPhone 7 en 7 Plus hier minder last van dan andere smartphones.

  • dinsdag 24 januari 2017 09:28

Donald Trump moet Android telefoon inleveren voor iPhone

Donald Trump is sinds een aantal dagen president van de Verenigde Staten en daarmee is ook een nieuwe telefoon gemoeid. Van een standaard Android naar een extra beveiligde iPhone. 

  • maandag 23 januari 2017 12:35

Nieuw patent Apple: ‘Automatisch melding naar bekende in nood’

Apple en patenten registreren. Ze lijken onafscheidelijk. Deze keer heeft het bedrijf een patent ingediend om automatisch vrienden te laten bellen in nood.

  • zondag 22 januari 2017 16:45

Overstappen van Android naar iOS (iPhone of iPad) doe je zo!

Overstappen van een Android telefoon naar een iPhone is makkelijker dan ooit. Binnen een paar simpele stappen via de app ‘Stap over op iOS’ staat binnen de kortste keren de belangrijkste informatie op je iPhone of iPad.

  • donderdag 19 januari 2017 14:41

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1378 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.