Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 90)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Valtest: iPhone 6s vs. Samsung Galaxy S7

Een van de grootste nachtmerries: jouw telefoon laten vallen. Vaak is er niks aan de hand en is er geen zichtbare schade. In deze video wordt de iPhone 6s vergeleken met de Samsung Galaxy S7 op basis van valschade. 

  • zondag 10 juli 2016 11:09

Nieuwe iOS 10 'Wake up Sounds'!

iOS 10 is uitgerust met onwijs veel nieuwe features, waaronder gloednieuwe wekkergeluiden (ook wel 'Wake up Sounds' genoemd. Deze wekkergeluiden zijn véél langer dan reguliere wekkers en maken je zeker weten een stuk beter en vriendelijker wakker. Beluister ze hier.
  • zaterdag 9 juli 2016 11:00

Zo werkt Voicemail Transcriptie op iOS 10

Apple iOS 10 bèta-gebruikers kunnen nu de nieuwe Voicemail Transcriptie functie op iOS 10 testen! Dit is hoe het werkt.

  • vrijdag 8 juli 2016 21:14

iPhones worden gebruiksvriendelijker voor linkshandige mensen

Er is nieuws naar voren gekomen dat Apple een patent heeft aangevraagd die grote voordelen kunnen hebben voor linkshandige iPhone gebruikers.

  • vrijdag 8 juli 2016 12:02

iOS 10 public bèta beschikbaar

Vanaf vandaag is de public bèta van Apple's nieuwe iOS 10 besturingssysteem beschikbaar. Deze update is gemakkelijk te downloaden. We leggen je hier uit hoe het werkt!
  • donderdag 7 juli 2016 20:59

Zo plaats je de nano-simkaart in een iPhone toestel

Heb je nét een nieuwe iPhone maar heb je geen flauw benul hoe je de simkaart plaatst? In dit stappenplan leggen wij haarfijn uit hoe je een simkaart van een iPhone of iPad plaats en vervangt.

  • donderdag 7 juli 2016 20:40

Nieuwe Snapchat 'Memories' feature om Snaps op te slaan

Snapchat heeft een nieuwe manier gepresenteerd om Snaps en Stories op de slaan binnen Snapchat: Memories. In Memories kan je gemakkelijk een eigen collectie samenstellen van je favoriete herinneringen.

  • donderdag 7 juli 2016 08:38

Maak een backup van je iPhone contacten in een CSV bestand

Ben jij benieuwd hoe je een backup kunt maken van je iPhone contacten? Als je veel (zakelijk) contact hebt kan dit goed van pas komen! We leggen je hier uit hoe je je iPhone contacten kan opslaan in een CSV bestand (te openen in onder andere Excel).

  • woensdag 6 juli 2016 14:15

Nintendo gaat hardware controllers maken voor iPhone en iPad

Vlak nadat Nintendo zijn eerste iOS app heeft gelanceerd zoekt het gamebedrijf naar nieuwe markten. Zo heeft Nintendo een oogje laten vallen op de smartphone hardware controllers. 

  • woensdag 6 juli 2016 13:24

Apple voegt nieuwe stickers aan iOS 10 toe

In de iOS 10 developers versie is het op dit moment mogelijk om pakketten met stickers voor de Messenger app te ontwerpen. Apple geeft alvast even het goede voorbeeld met deze nieuwe stickers.

  • dinsdag 5 juli 2016 12:08

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1438 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.