Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 93)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

iOS 10: tap om emoji's te plaatsen!

Je kan er bijna niet meer omheen: het weergeven van je emoties met emoji's wordt steeds belangrijker in onze (digitale) gesprekken. Met iOS 10 introduceert Apple een compleet nieuwe manier om emoji's te gebruiken.

  • dinsdag 14 juni 2016 15:09

Hoe iOS 10 gezichtsherkenning werkt

In iOS 10 kan de foto's app gemakkelijk onderscheiden met wie, waar en in welke setting jouw foto's gemaakt zijn. Hoe werkt deze revolutionaire wijze van fotoherkenning, en is het wel veilig?
  • dinsdag 14 juni 2016 14:38

Apple experimenteert met LiFi voor nieuwe iPhones

Een oplettende twitter gebruiker heeft een code ontdekt dat uitwijst op het experimenteren van LiFi technologie op nieuwe iPhone modellen.

  • dinsdag 14 juni 2016 13:00

Apple introduceert updates voor iOS, WatchOS, Mac OS en tvOS

Apple introduceerde vandaag tijdens het WWDC diverse software updates voor WatchOS, iOS, Mac OS en tvOS. We hebben hier alle belangrijke updates kort voor je op een rij gezet.

  • maandag 13 juni 2016 19:08

Hoeveel zou de iPhone kosten als deze in de VS geproduceerd werd?

Het Massachusetts Institute of Technology heeft berekend hoeveel het nu eigenlijk kost om de Apple iPhone in de Verenigde Staten te produceren, naar aanleiding van de uitspraken van maar liefst twee Amerikaanse presidentkandidaten.

  • maandag 13 juni 2016 18:51

Zo plaats je 360 graden foto’s op Facebook

Niet lang geleden was het maken van 360 graden foto’s alleen voor dure camera apparatuur weggelegd. Vanaf nu kan het ook simpel via je iPhone en ondersteund Facebook de 360 graden foto’s.

  • maandag 13 juni 2016 14:53

Jimmy Jetpack app, de overtreffende trap van Flappy Bird

Geniet van de nieuwste Touch 'n Fly game: Jimmy Jetpack. Houd Jimmy in de lucht en begeleidt hem tussen de diverse werelden. Klop de hoogste score van je vrienden en dan ben jij de enige echte Jimmy Jetpack.

  • vrijdag 10 juni 2016 08:25

Heb jij een smartphone pink?

De smartphone pink is het nieuwe kwaaltje van de moderne wereld. Na de Wii-elleboog, ‘vierkante ogen’ is er nu de ‘mobile pink’. Heb jij hier last van?

  • donderdag 9 juni 2016 13:32

Personen en telefoonnummers blokkeren op je iPhone toestel

Wil je een telefoonnummer of contactpersoon blokkeren op je iPhone? In dit artikel leggen wij jou uit hoe dit werkt.

  • woensdag 8 juni 2016 09:05

Getest: Wordt een iPhone trager bij iedere iOS software-update?

Een software-update van iOS voor jouw iPhone brengt vaak de nodige nieuwe functies met zich mee. Toch horen wij vaak dat men denk dat hun iPhone er trager van wordt. Het is getest en de resultaten zijn bekend.

  • dinsdag 7 juni 2016 09:11

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1437 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.