Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 86)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Apple's plannen voor de iPad

Uit onderzoek van de welbekende analyst Ming-Chi Kuo blijkt dat Apple volgend jaar maar liefst drie nieuwe iPads in de markt zal zetten. Ook zal Apple een interessante stap in 2018 zetten...

  • zondag 21 augustus 2016 12:44

'iPhone 7 komt met camera stabilisator'

Een nieuwe afbeelding is verschenen in het geruchten circuit van de iPhone 7. Volgens een betrouwbare bron krijgt de camera aan de achterkant een nieuwe handige functie.

  • zaterdag 20 augustus 2016 13:58

iPhone 7 krijgt geen stereo speaker

Er zijn een aantal 'interne' schematische afbeeldingen van de iPhone 7 uitgelekt via Nowheerelse. Veel geruchten worden bevestigd en sommige helaas ook ontkracht.

  • zaterdag 20 augustus 2016 12:00

Lift voor Apple Watch; de meest futuristische oplader tot nu toe

De 'Lift' is een nieuw Kickstarter project van een Apple Watch oplader waarbij de smartwatch letterlijk 'zwevend' oplaadt.

  • donderdag 18 augustus 2016 12:17

Apple Watch voorraden nemen af door opkomende Watch 2 launch

Er wordt verwacht dat Apple volgende maand tijdens de lancering van de iPhone 7 ook de gloednieuwe Apple Watch 2 zal aankondigen. Dit gerucht wordt nu ook bevestigd door de huidige Watch voorraden van Apple.

  • dinsdag 16 augustus 2016 11:14

Gelekt: interne documenten iPhone 7

De nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus is al in grote getalen geproduceerd voor de presentatie in September. Ondertussen zijn er diverse documenten uitgelekt over het nieuwe vlaggenschip van Apple.

  • maandag 15 augustus 2016 17:12

Dit is de Pokémon Go Plus en hier bestel je 'm

De Pokémon Go Plus is hét Pokémon Go accessoire ontwikkeld door Niantic. Deze coole wearable zorgt er voor dat jij binnen no-time de absolute Pokémon master bent. Lees hier wat dit accessoire kost en waar je 'm bestelt.

  • maandag 15 augustus 2016 16:36

Apple maakt plannen voor gigantisch datacentrum in Ierland

Het nieuwe datacentrum van Apple heeft aardig wat voeten in de aarde voordat de plannen doorgevoerd konden worden. De planning is dan nu eindelijk rond voor het 25.000m2 grote gebouw.

  • zondag 14 augustus 2016 19:10

Siri vindt Pokémon Go leuk

Dat Siri modern is, was inmiddels al duidelijk. De virtuele assistent is nu geupdate met antwoorden over Pokémon Go! Hier een aantal voorbeelden:

  • zaterdag 13 augustus 2016 12:21

Dit is hoe de OLED balk op de nieuwe MacBook gaat werken

Apple werkt op dit moment aan een nieuwe lijn MacBook Pro laptops. Deze laptops worden in het vierde kwartaal van 2016 aangekondigd en hebben diverse interessante features waaronder een OLED 'touch' balk.

  • vrijdag 12 augustus 2016 15:49

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1445 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.