Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone SE – 128GB, 64GB, 32 GB en 16 GB – prijzen, uitleg en informatie

iphone-se

Op 21 maart 2016 is de iPhone SE door Apple aangekondigd. Dit toestel heeft een 4-inch display en is even snel als de iPhone 6s. Daarnaast heeft het toestel dezelfde 12MP camera en 4K video mogelijkheden als de 6s. Ook is een NFC Chip voor Apple Pay aan boord. Het iPhone SE toestel kostte tijdens de introductie € 489 voor het 16GB model en € 589 voor het 64GB model. Inmiddels (anno 2017) liggen de prijzen voor deze iPhone SE
modellen overigens een stuk lager.

De introductieprijs van de in maart 2017 verschenen iPhone SE met 32 GB opslag bedraagt € 489 en de introductieprijs van de eveneens in maart 2017 verschenen iPhone SE met 128 GB opslag bedraagt € 599. Ook deze prijzen zullen gaan dalen, na verloop van tijd. Bekijk de pagina met losse iPhone SE toestellen voor de actuele prijzen van alle beschikbare SE modellen, of kijk op de iPhone SE abonnementen pagina voor de prijzen van een SE toestel met abonnement.

iPhone SE aanbiedingen vergelijken

De iPhone SE is een onwijs populaire Apple smartphone en dat is te zien aan het aantal verkochte toestellen. Vergelijk hieronder de goedkoopste en beste aanbiedingen voor deze smartphone van dit moment. Dan weet je 100% zeker waar je het goedkoopste je nieuwe SE met abonnement kunt kopen:

De informatie over deze uitstekende smartphone gaat verder onder de SE abonnementen vergelijker.

iPhone SE 128GB

iPhone SE 64GB

iPhone SE 32GB

iPhone SE 16GB

Verschillen tussen de iPhone 6S, 5S en SE

Er zijn tal van verschillen tussen de oude generaties iPhones (dus die van de 5, 5s, 6s en 6s Plus series) en de iPhone SE:

 • Verbeterde processor: sneller dan de processor van de 5s en 6;
 • Bijzonder goede camera;
 • 16GB of 64GB opslagcapaciteit (vanaf eind maart 2017 worden deze modellen vervangen door de iPhone SE met 32 GB en 128 GB opslagcapaciteit);
 • Touch ID 2.0, geavanceerder dan 5s;
 • Siri kan altijd gebruikt worden;
 • Compacter dan de 6S, maar met bijna dezelfde specificaties;
 • In 4 mooie kleuren verkrijgbaar: grijs, zilver en goud en roségoud

A9-processor van de SE gelijkwaardig aan die van de 6S

Net als de 6S heeft deze iPhone SE een A9/M9 processor. De 5s gebruikt een twee generaties oudere A7/M7 processor combinatie en de iPhones uit de 6 serie een A8/M8 combinatie. Kort samengevat is de iPhone SE dus even snel als de 6S en daarmee ook sneller dan eerdere toestellen zoals de 6 en 5s.

Sterk verbeterde camera

Net als de 6S heeft dit Apple SE toestel een 12 Megapixel camera. Dit is een grote verbetering ten opzichte van de 4 Megapixel camera op de 5S! De 'selfiecamera' (Facetime camera aan de voorkant) is gelijk aan die op de 5s en 6 (beide 1.2MP) en is daarmee dus iets minder goed dan de camera aan de voorkant van 6S.

4K video opnames

Maak kwalitatieve video's in 4K resolutie! De filmmogelijkheden van de SE zijn gelijk aan die van de 6s. Uiteraard beschikt dit toestel ook over slowmotion en timelapse video-mogelijkheden.

Siri Always On/Hey Siri

Op de iPhone SE is Siri altijd aanspreekbaar door simpelweg 'Hey Siri' te roepen. Siri herkent jouw stemgeluid en staat direct voor je klaar! Onwijs handig en ook een duidelijke verbetering, waar menigeen plezier van zal hebben.

Bluetooth 4.2 en verbeterde WiFi op de iPhone SE

Natuurlijk heeft de SE ook Bluetooth 4.2, de nieuwste versie van deze draadloze techniek. Ook is WiFi verder verbeterd naar 802.11a/b/g/n/ac met MIMO.

Betaal met de NFC chip

Gebruik de ingebouwde NFC Chip om Apple Pay betalingen op de SE mogelijk te maken. Apple Pay is op dit moment nog niet beschikbaar in Nederland

Barometer ingebouwd...

De barometer wordt onder andere gebruikt in de gezondheidsapp en kan bijvoorbeeld ingezet worden om stappen te tellen of de luchtdruk te meten.

Kleurvariaties

De iPhone SE is in vier kleuren beschikbaar: (space)grijs, zilver, goud en roségoud. In onze losse toestellen vergelijker kun je selecteren op kleur, en dus zowel voor de SE (space)grijs, zilver, goud als roségoud zien welke webwinkel de meest gunstige aanbieding / deal voor je heeft. Dat kan een bekende webwinkel zijn, maar ook een wat kleinere, minder bekende webwinkel.

Opslagcapaciteit van de iPhone SE; 128GB, 64GB, 32GB en 16GB

De iPhone SE was in eerste instantie alleen als 16GB en 64GB model verkrijgbaar, waarbij een klein prijsverschil bestond van zo'n €100,- tussen het 16 gigabyte SE model en het 64GB SE model. Hoeveel gigabyte heb je nodig bij dit model? Dat ligt puur aan hoeveel je de iPhone SE gebruikt. Maak je veel foto's en video's en download je regelmatig applicaties, dan raden wij je aan om de 64GB (of 128GB) SE variant te kopen. Een smartphone met 16GB (of 32GB) raakt namelijk al vrij snel vol, mocht je vaak foto's en video's schieten.

Eind maart 2017 maakte Apple bekend de twee SE modellen te verbeteren, en vanaf dat moment alleen nog de 128GB en 32GB variant van de Apple SE smartphone te produceren. Dat wil overigens niet zeggen dat de 16GB en 64GB versies van deze smartphone nergens meer te krijgen zijn. Deze toestelvarianten zullen voorlopig nog wel in nieuwe staat te krijgen zijn bij verschillende webwinkels.

Prijs van een los toestel zonder abonnement

De prijs van een iPhone SE (als los toestel) kan sterk verschillen per aanbieder, de trend is in ieder geval dat deze steeds goedkoper wordt, bij vrijwel alle aanbieders. Bekijk hieronder de laatste en goedkoopste losse iPhone SE toestellen van dit moment. We refreshen dit korte overzicht automatisch (iedere minuut) zodat je verzekerd bent van de laagste smartphone prijzen. Om alle toestellen te bekijken, van alle aanbieders / webwinkels, klik je uiteraard op de 'Meer resultaten' button. Dan wordt het complete aanbod getoond.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 1800

Kleur

Ook refurbished kan dit smartphone model van Apple een goede keuze zijn. Bekijk en vergelijk hier refurbished iPhone SE toestellen.

iPhone SE – 128GB, 64GB, 32 GB en 16 GB – prijzen, uitleg en informatie

Kleuren:
 • Geheugen: 16GB - 32GB - 64GB

  Prijs: Los refurbished toestel vanaf €125.00

  Bekijk prijzen met abonnement