Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 12 – prijzen en smartphone informatie overzicht

Welkom op het iPhone 12 gedeelte van deze website. Het lijkt erop dat Apple in 2020 met vier nieuwe iPhones komt, namelijk de iPhone SE2, en de iPhones 12, 12 Pro en 12 Pro Max. De inschattingen zijn nu zo dat Apple de lang verwachte SE 2 al in maart presenteert, evenals de gewone 12. De 12 Pro en 12 Pro Max zouden dan in september worden gepresenteerd en te koop komen. Of dit waar is, dat is altijd maar weer afwachtingen. De afgelopen jaren hebben geleerd dat de namen en release data van de verschillende toestellen vaak toch weer anders waren. Later zullen we daarom nog meer berichten over de niewste Apple smartphones van 2020, waaronder op deze pagina.

Noot: hieronder vind je nu onze algemene vergelijker voor abonnementen, waarmee je zelf kunt vergelijken op prijs en andere eigenschappen

Je vindt al het aanbod van losse toestellen en abonnementen in onze prijs vergelijkers. Klik hieronder op een van de volgende links om alle prijzen en smartphone aanbiedingen te bekijken.

- Alle iPhone toestellen vergelijken

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken

Heb je het op deze informatiepagina niet gevonden, dan kun je uiteraard het hoofdmenu raadplegen. Dit menu leidt je gemakkelijk naar de juiste pagina (waar je wilt wezen).

iPhone 12 - bestellen