Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone 12 Pro Max – prijzen en smartphone informatie overzicht

Welkom op het iPhone 12 Pro Max gedeelte van deze website. Het lijkt erop dat Apple in september en oktober van 2020 met vier nieuwe iPhones komt, namelijk de iPhones 12, 12 Pro, 12 Pro Max, en de 12 Mini. Of dit waar is, dat is altijd maar weer afwachten, want Apple maakt niets bekend tot de feitelijke presentatie van de nieuwe iPhones tijdens het Apple Event in september. Zodra de nieuwe modellen zijn gepresenteerd door Apple, vind je op deze pagina informatie over de iPhone 12 Pro Max smartphone.

Noot: hieronder vind je nu onze algemene vergelijker voor abonnementen met iPhones (die op dit moment te koop zijn), waarmee je zelf kunt vergelijken op prijs en andere eigenschappen

Je vindt al het aanbod van losse toestellen en abonnementen in onze prijs vergelijkers. Klik hieronder op een van de volgende links om alle prijzen en smartphone aanbiedingen te bekijken.

- Alle iPhone toestellen vergelijken

- Alle abonnementen met iPhone vergelijken

Heb je het op deze informatiepagina niet gevonden, dan kun je uiteraard het hoofdmenu raadplegen. Dit menu leidt je gemakkelijk naar de juiste pagina (waar je wilt wezen).