Back to Top

iPhone XR abonnementen vergelijken

Apple iPhone XR abonnementen vergelijken of afsluiten? Bekijk en vergelijk hieronder de iPhone XR met abonnement bij verschillende providers.

iPhone Xr 64GB

iPhone Xr 128GB

iPhone Xr 256GB

De beste aanbiedingen voor de Apple iPhone XR met abonnement, in de varianten 64GB, 128GB en 256GB, in de kleuren, zwart, wit, koraal, geel, blauw en rood.

Vergelijk iPhone XR abonnementen – in een oogopslag alle aanbiedingen

Wij bieden jou hierboven een handig overzicht met de goedkoopste iPhone XR abonnementen, vergelijk dus de aanbiedingen van dit toestel met abonnement, en dan tegen de laagste prijs. De aanbiedingen zijn zodanig gepresenteerd dat je in één oogopslag kunt zien welke aanbiedingen het goedkoopste zijn, bij verschillende aanbieders en providers. Je kunt hierbij geheel zelf beslissen voor welke provider je gaat: KPN, BEN, T-Mobile, Tele2, Vodafone, Telfort of Hollandsnieuwe. Aan jou de keuze!

Apple iPhone XR 64GB met abonnement of een Apple iPhone Xr 128GB / 256GB met abonnement?

Voor veel mensen is de opslagcapaciteit één van de belangrijkste zaken waarop wordt gelet bij het uitzoeken van een nieuwe smartphone. Wellicht dat dat voor jou ook geldt, bij het uitzoeken van een nieuwe iPhone XR. Deze is met 64GB, 128GB en 256GB te krijgen, niet alleen als los toestel, maar ook met abonnement. Laat je bij het kiezen van de opslagcapaciteit vooral leiden door de hoeveelheid die je opslaat op je telefoon. Een goed vertrekpunt hiervoor is wat je op dit moment een capaciteit verbruikt op je telefoon en wat je daarnaast nog verwacht te gaan gebruiken. Als je veel foto’s en video’s maakt, en deze ook opslaat, dan heb je uiteraard meer GB’s nodig dan wanneer je dat maar weinig doet. Uiteraard speelt ook de prijs een rol, want een 128GB versie is duurder dan een 64GB variant en een 256GB variant is weer duurder dan een 128GB variant. Toch is het wel zo dat deze prijsverschillen maar matig tot uiting komen in het maandbedrag van je abonnement, als je kiest voor een iPhone XR met abonnement, aangezien je het extra bedrag voor een 128GB of 256GB versie van deze smartphone dan in 12 of 24 termijnen gespreid zal betalen.

De iPhone XR met abonnement is een goede keuze als je niet een te hoog maandbedrag wil hebben voor je abonnement, maar wel over een 2018 iPhone wil beschikken.

iPhone Xr 32GB en iPhone Xr 512 GB niet te kopen / bestellen

Anders dan bij de iPhones uit de 7 serie kun je geen iPhone Xr 32GB variant bemachtigen. Apple lijkt geheel gestopt met het produceren van 32GB toestellen, omdat een dergelijke opslaghoeveelheid kennelijk niet meer voldoet aan de eisen die consumenten in deze tijd stellen aan een smartphone. Uiteraard komen ook andere merken zoals Samsung met steeds grotere opslaghoeveelheden. De Samung S10 kwam in maart 2019 op de markt met 1TB aan opslagcapaciteit (ofwel 1000GB).

Mocht je een 512GB variant willen, dan is een iPhone XS met abonnement of een iPhone XS Max met abonnement op dit moment (maart 2019) de beste oplossing, aangezien Apple voor het budgetmodel van 2018 (de iPhone XR) niet heeft gekozen voor een 512GB variant.

Apple iPhone XR met abonnement verder samenstellen

Het handige aan onze abonnementen vergelijker is dat je zelf veel kunt instellen, waardoor je aanbiedingen op maat gepresenteerd krijgt. Zo kun je filteren op data (GB’s), op het aantal belminuten, de eenmalige kosten en het maandelijkse abonnementsbedrag. Op deze manier kun je het aanbod van de Apple iPhone XR abonnementen verder verfijnen, en op maat maken, in lijn met je wensen en hele gerichte aanbiedingen te zien krijgen.

iPhone Xr abonnementen – welke provider kies ik?

Je kunt kiezen uit de providers BEN, Telfort, Vodafone, KPN, Hollandsnieuwe, Tele2 en T-Mobile. Dit zijn de providers die actief zijn op het gebied van toestelabonnementen. Dus bij één van deze zeven providers kun je je nieuwe iPhone Xr met abonnement vergelijke en shoppen. Welk provider het meest gunstig is, dat hangt af van je wensen, maar ook van het moment, aangezien de aanbiedingen per provider kunnen verschillen. Je kunt via onze vergelijker zowel verlengen als een geheel nieuw abonnement afsluiten.

Goedkoopste Apple iPhone XR abonnementen – 2 jaar of 1 jaar?

Ben je op zoek naar een iPhone Xr met abonnement, dan sta je ook voor de vraag of je een contract wil aangaan voor 1 jaar of voor 2 jaar. Dit zijn de twee mogelijkheden die je hebt. Het grote voordeel van een contract voor 1 jaar is dat je na een jaar al weer kunt overstappen naar een nieuwe provider. Het nadeel is dat je je toestel ook in 1 jaar moet afbetalen, waardoor je relatief hoge maandlasten hebt voor je abonnement. Het voordeel van een 2-jarig contract met iPhone Xr is dat je je toestel juist in 2 jaar kunt afbetalen, waardoor de maandelijkse lasten voor je abonnement beduidend lager uitvallen. Goed om te weten is wel dat je nieuwe XR (de prijs van je toestel) altijd even duur blijft, of je nou kiest voor een contract van 1 jaar of 2 jaar, dit maakt geen verschil.

Door in de vergelijker te kiezen voor 1 jaar of juist voor 2 jaar kun je de verschillen zien voor wat betreft de maandbedragen.

Abonnement met iPhone Xr in zes kleuren: zwart, wit, rood, geel, blauw en koraal

Leuk aan de iPhone Xr is het aantal kleuren waarin deze op de markt is gekomen. Dat zijn er namelijk zes. Alleen de iPhone 7 kwam (uiteindelijk) ook in zoveel kleuren op de markt. Je kunt kiezen uit de traditionele kleuren zwart en wit, maar ook uit de meer aparte kleuren rood, geel blauw en koraal. Er is dus voor iedereen dus wel een passende kleur te vinden.

Liever een iPhone Xr toestel zonder abonnement?

Liever een iPhone Xr zonder een abonnement kopen? Ook dat kan natuurlijk. Klik dan op de link hieronder, je keert dan onze losse iPhone Xr toestellen vergelijker.

iPhone XR toestellen (los) bekijken en vergelijken

iPhone XR abonnement: een lening (kopen op afbetaling)

Tot slot willen we nog benadrukken dat het afsluiten van een telefoonabonnement met een toestel zoals bijvoorbeeld de iPhone Xr (tegenwoordig) wordt gezien als het afsluiten van een lening. Bij de abonnementen vergelijkers (zoals de onze) vind je daarom het label ‘Geld lenen kost geld’. Je toestel koop je namelijk op afbetaling. Het krediet kwalificeert als een goederenkrediet.