Back to Top

iPhone XR kopen – Los toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone XR kopen, dus een los iPhone XR toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Hieronder bieden wij je aanbiedingen voor losse Apple iPhone XR toestellen die je op prijs kunt vergelijken. Wil je toch liever een iPhone XR toestel met abonnement, klik dan hier.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone XR toestel kopen is sinds eind 2018 mogelijk! Hierboven kun je de goedkoopste losse Apple iPhone XR toestellen (64GB, 128GB 256GB, zwart, wit, blauw, rood, geel en koraal) op prijs vergelijken. Lees hieronder alle informatie over deze Apple smartphone om volledig geïnformeerd te zijn!

Apple iPhone Xr kopen (los, zonder een abonnement) – vanaf vrijdag 19 oktober 2018

Op vrijdag 19 oktober 2018 kwam de Xr in de pre-sale fase, nadat deze eerder was aangekondigd tijdens het Apple Event (een maand eerder). Een week later, vanaf vrijdag 26 oktober 2018 was de iPhone XR ook echt leverbaar, uit voorraad bij de diverse online en offline aanbieders van Apple smartphones. Daarmee was de iPhone XR het derde smartphone model van 2018, naast de iPhone XS en de XS Max. Leuk aan dit model is dat het een budgetmodel van 2018 is. Dat wil niet zeggen dat deze smartphone extreem goedkoop is, maar wil wel zeggen dat deze een stuk goedkoper is dan de andere twee modellen van 2018, de XS en de XS Max.

Prijs van een los iPhone Xr toestel

De prijzen van de losse Apple iPhone 8 (zonder abonnement) waren bij de introductie van het toestel (oktober 2018) als volgt:

  • iPhone XR 64GB: €859,-
  • iPhone XR 128 GB: €919,-
  • iPhone XR 256GB: € 1.029,-

De introductieprijzen van de iPhone XR kwamen dus redelijk overeen met de introductie prijzen van de iPhone 7 en 8, in september 2016 en 2017. Zoals altijd worden smartphone modellen langzaamaan goedkoper, naarmate deze langer op de markt zijn. Dat geldt ook voor deze Xr. Eind maart 2019 was een XR met 64GB al te krijgen tussen de 770 en 780 euro (bij Belsimpel.nl en MidiMedia (zie hierboven in de vergelijker)). Dit toestel wordt dus goedkoper in de toekomst, maar dat zal je er waarschijnlijk niet van weerhouden om hem nu al te kopen. Een nieuwe forse prijsdaling voor de iPhone Xr kan worden verwacht bij de lancering van de nieuwe Apple iPhones van 2019, in september en oktober 2019. Dan gaan de prijzen voor smartphone modellen van voorgaande jaren doorgaans snel omlaag.

iPhone XR – hoeveel GB heb ik nodig?

Hoeveel opslagcapaciteit je nodig hebt hangt helemaal af van je wensen en de intensiteit van het gebruik van je smartphone. Veel mensen kunnen met 64GB prima uit de voeten, met andere woorden 64GB is voor hen voldoende om alles te kunnen opslaan, waaronder foto’s, video’s en apps. Ben je een heavy user? Dan kun je beter kiezen voor 128GB of 256GB. Ook als je niet van plan bent om over 1 of 2 jaar alweer een nieuwe telefoon te kopen (al dan niet met abonnement) is het verstandiger om meteen te kiezen voor meer opslagcapaciteit. Met een iPhone XR 128GB of 256GB ben je er dan waarschijnlijk van verzekerd dat telefoon niet binnen 1 of 2 jaar vol is, en je alsnog een nieuwe moet kopen. Investeren in een iets duurdere variant van de iPhone Xr is dus niet verkeerd! Voor ongeveer 65 euro meer heb je al een 128GB variant en voor nog eens (slechts) ongeveer 65 euro meer heb je de 256GB versie van de XR in je zak zitten! Vind je 256GB niet genoeg? Ga dan voor een 512GB variant, en kies in dat geval voor een losse iPhone XS of een losse iPhone XS Max.

Los iPhone XR toestel; zwart, wit, blauw, rood, geel en koraal zijn de kleuren!

Bij het uitzoeken van je nieuwe iPhone XR heb je de keuze uit maar liefst 6 kleuren! Vaak werden de iPhones uitgegeven in de bekende kleuren, namelijk zwart en wit, en later in zilver, spacegrijs en goud. Bij de XR lijkt Apple te kiezen voor de aanpak die er destijds ook was voor de iPhone 5C, namelijk veel kleuren, zodat mensen veel keuzemogelijkheden hebben. De drie minst gebruikelijk kleuren binnen de XR lijn zijn natuurlijk blauw, geel en koraal. Koraal is bovendien een kleur die nog niet eerder door Apple werd gebruikt voor haar smartphones. Of we deze kleur ook de komende jaar weer terugzien bij nog komende smartphone generaties, dat moeten we afwachten.

De Apple iPhone XR liever met abonnement kopen?

Zoals altijd sta je als consument (of als bedrijf) eerst voor de keuze of je een iPhone Xr als los toestel zonder abonnement wil kopen, of juist met abonnement. In de vergelijker hierboven op deze pagina tref je alleen aanbiedingen van losse iPhone XR toestellen, juist zonder abonnement. De prijzen worden doorlopend geüpdatet. Zodra een aanbieder een prijswijziging doorvoert, dan zie je dat meteen.

Wil je toestel met een abonnement erbij, of vind je een iPhone XR te duur, of heb je onvoldoende budget om een nieuwe smartphone los te kopen, dan kan een toestel met abonnement een goed keuze zijn. Bedenk goed dat je toestel dan niet gratis is (en nog steeds gewoon dezelfde prijs heeft), maar het voordeel is wel dat de aanschafprijs van je nieuwe Apple smartphone in je maandbedrag is versleuteld, en dat je je toestel in 1 of 2 jaar afbetaalt. Een eenmalige hoge uitgave kan hiermee worden voorkomen.

Benieuwd naar de Abonnementen met een iPhone XR? Klik dan op de link hieronder:

Abonnementen met iPhone XR toestel vergelijken en bekijken

iPhone xr - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 64GB - 128GB - 256GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €274.00

    Bekijk prijzen met abonnement