Back to Top

iPhone XS Max kopen – Los toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Wil je een losse iPhone XS Max kopen, dus een los iPhone XS Max toestel zonder abonnement? Dan zit je hier goed! Vergelijk hieronder prijzen voor losse Apple iPhone XS Max toestellen bij verschillende aanbieders!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Een los iPhone XS Max toestel kopen kan via onze vergelijker, hierboven op deze pagina.

Je kunt via ons gemakkelijk de goedkoopste losse Apple iPhone XS Max toestellen (64GB, 256GB, 512GB, goud, zilver en spacegrijs) op prijs vergelijken. Lees hieronder alle informatie over dit nieuwste Apple toestel van 2018, zodat je goed geïnformeerd bent over het grote broertje van de iPhone Xs.

Apple iPhone XS Max kopen (los, zonder een abonnement) – vanaf vrijdag 19 oktober 2018

Op 12 september 2018 was het jaarlijkse Apple Event, waarbij de modellen XS, XS Max en XR werden gepresenteerd. Dit terwijl de meeste mensen hadden verwacht dat Apple zou komen met een 9, of 11, en de eerdere nummering zou doorzetten (na de 8 en X iPhones van 2017). Sinds 21 september 2018 is de iPhone XS als los toestel te kopen, of met abonnement.

Prijs van een los iPhone XS Max toestel

De prijzen van de losse Apple iPhone XS Max (zonder abonnement) waren bij de introductie van dit smartphone model (oktober 2018) als volgt:

iPhone XS Max 64GB: €1.259,-

iPhone XS Max 256GB: €1.429,-

iPhone XS Max 512GB: € 1.659,-

De introductieprijzen van de iPhone Xs Max lagen daarmee 100 euro hoger dan de prijzen van de iPhone Xs bij introductie, en dit voor alle geheugenvarianten. De Xs Max is bovendien de minst goedkope iPhone die ooit door Apple op de markt is gebracht. Inmiddels zijn er aanbieders van losse toestellen die de Xs Max al aanbieden voor een bedrag van rond de 1.150 euro (peildatum maart 2019). De verwachting is dat de prijs van deze smartphone eind 2019 of begin 2020 onder de 1.000 euro zal komen te liggen, dit voor een 64GB versie. De 256GB en 512GB variant zullen uiteraard duurder blijven, ook als de Xs Max langzaamaan goedkoper wordt.

iPhone XS Max – 64GB, 256GB of 512GB

Net als bij de iPhone XS heb je de keuze uit drie geheugenvarianten, namelijk 64GB, 256GB en 512GB. Kies je voor één voor de laatste twee, dan kun je vermoedelijk jaren vooruit, en dit kan een slimme zet zijn als je meerdere jaren dezelfde smartphone wil houden, en geen zin hebt om een nieuwe te kopen, als je smartphone vol raakt.

Los iPhone XS toestel – verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en spacegrijs

Bij het uitzoeken van je nieuwe XS Max toestel heb je de keuze uit de bekende 3 kleuren: goud, spacegrijs en zilver. Deze kleuren gebruikte Apple in eerdere jaren ook al voor haar smartphones. Dit zijn dan ook kleuren die goed aanslaan bij de consument, anders zou Apple deze kleuren niet handhaven. Ook de gewone iPhone XS is te krijgen in deze drie kleuren. De kleurvarianten van de Xs Max kunnen qua prijs iets afwijken. De Xs Max is bij ongeveer 9 webwinkels te krijgen, zoals MediaMarkt, Coolblue, Belsimpel.nl en Mobiel.nl. Je hebt dus een ruime keuze qua aanbieder, en kunt kiezen voor de goedkoopste aanbiedingen van de iPhone Xs Max, maar ook voor de aanbieding van de webwinkel waar jij je het prettigst bij voelt.

Een Apple iPhone XS Max niet los maar met abonnement kopen?

Aangezien de XS Max de duurste smartphone is die door Apple ooit op de markt is gebracht, kan het aantrekkelijk zijn om dit toestel met abonnement af te sluiten. In dat geval wordt je toestel namelijk afbetaald via je maandelijkse betalingen. Dit wordt ook wel de toestelbundel genoemd. Uiteraard moet hierbij wel gezegd worden dat je je toestel nog steeds gewoon betaald, maar dan in 12 of 24 termijnen (gedurende de looptijd van je contract).

Klik hieronder om iPhone XS Max toestellen met abonnement te vergelijken:

iPhone XS Max met abonnement vergelijken en bekijken

iPhone xs max - bestellen

Kleuren:
  • Geheugen: 64GB - 256GB

    Prijs: Los refurbished toestel vanaf €409.00

    Bekijk prijzen met abonnement