Back to Top

Refurbished iPhone XS kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone XS kopen, dus een refurbished iPhone XS, een los toestel zonder abonnement? Dan ben je hier goed! Hieronder kun je prijzen vergelijken van losse iPhone XS toestellen (refurbished) bij alle webwinkels die deze smartphone aanbieden!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Vergelijk nu zelf de goedkoopste XS smartphone aanbiedingen met onze vergelijker voor de Apple iPhone XS uit 2018. Je vindt bij ons steeds de laagste prijzen, en goedkope deals voor alle soorten refurbished iPhone XS toestellen.

Refurbished Apple iPhone XS (los toestel) – algemene uitleg en informatie

We geven nu eerst wat informatie en uitleg over de kleuren, de opslagcapaciteit en de verkrijgbaarheid van de iPhone XS van fabrikant Apple, zodat je het juiste losse refurbished toestel kunt kiezen en kunt kopen.

De opslagcapaciteit:

Je kunt kiezen uit drie mogelijkheden voor de opslaghoeveelheid als je kiest voor een iPhone XS. Het instapmodel heeft 64GB (net zoals bij de XR), het model met iets meer opslag heeft 256GB, en het model met de meeste opslag heeft 512GB. Wil je toch een 128GB versie, kies dan voor een refurbished iPhone XR, want de XS is niet uitgerust met 128GB, wat kennelijk een bewuste keuze is geweest van Apple. De XR heeft dan weer geen 512GB versie, de XS en XS Max echter wel.

De kleuren:

Waar de XR in 6 kleuren op de markt is gebracht hebben de XS en de XS Max slechts 3 kleuren, namelijk zilver, spacegrijs en goud. In onze vergelijker hierboven op de pagina zie je de XS soms ook staat in de kleur zwart, maar dit is feitelijk de kleur spacegrijs, maar niet alle aanbieders benoemen de kleuren hetzelfde.

Verkrijgbaarheid:

Eind 2019 waren alle kleuren en opslaghoeveelheden prima te krijgen, wat ook gold voor de refurbished variant van de iPhone XS.

Voordelen van een iPhone XS in refurbished staat

Uiteraard is de prijs vaak het belangrijkste voordeel om te kiezen voor een refurbished smartphone, iets wat dus ook kan gelden als je voor de XS kiest. Op een 64GB variant valt niet zoveel prijsvoordeel te halen (paildatum: 23 december 2019), maar het voordeel bij een 256GB versie is een stuk groter, ten opzichte van hetzelfde XS toestel dat volledig nieuw is. Met onze prijsvergelijker hierboven op deze pagina kun je eenvoudig zien wat je besparing is als je kiest voor een iPhone XS als refurbished model, ten opzichte van een exemplaar dat gelijk is, maar nieuw.

Bekijk ook:

Vergelijk losse refurbished iPhone XR toestellen

Vergelijk losse refurbished iPhone XS Max toestellen