Back to Top

Refurbished iPhone XS Max kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone XS Max kopen, dus een refurbished iPhone XS Max, een los toestel zonder abonnement? Dan ben je hier goed! Hieronder kun je prijzen vergelijken van losse iPhone XS Max toestellen (refurbished) bij alle webwinkels die deze smartphone aanbieden!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Vergelijk nu zelf de goedkoopste XS Max smartphone aanbiedingen met onze vergelijker voor de Apple iPhone XS Max, het top smartphone model van Apple van 2018. Je vindt bij ons steeds de laagste prijzen, en goedkope deals voor alle soorten refurbished iPhone XS Max toestellen.

Refurbished Apple iPhone XS Max (los toestel) – algemene uitleg en informatie

We geven nu eerst wat informatie en uitleg over de kleuren, de opslagcapaciteit en de verkrijgbaarheid van de iPhone XS Max, zodat je een beeld hebt van deze top smartphone.

De opslagcapaciteit:

De opslaghoeveelheid is zoals bij de XS, namelijk 64GB, 256GB of 512GB. Uiteraard is de variant met 64GB het laagst geprijsd, terwijl het 512GB model de duurste is. De XS en de XS Max hebben dezelfde opslaghoeveelheden. Toen Apple deze smartphone in 2018 op de markt bracht, had Apple nog nooit eerder varianten met 512GB uitgebracht.

De kleuren:

De XS Max kun je in dezelfde kleuren krijgen als de gewone iPhone XS. De kleuren zijn spacegrijs, goud en zilver, kleuren die Apple al enige jaren in productie heeft. Ook de vlaggenschepen van 2019, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max zijn in deze kleuren uitgebracht.

Verkrijgbaarheid:

De verkrijgbaarheid van de iPhones van 2018 (in refurbished staat) was eind 2019 goed te noemen. Alle kleuren kon je gewoon krijgen, en er stonden zeker 5 a 6 partijen in de vergelijker die de XS Max in refurbished staat aanbieden. Wij verwachten dat de refurished iPhones XR, XS en XS Max ook in 2020 en 2021 nog goed zijn te krijgen. De prijs zal natuurlijk flink gaan dalen, wat moois is, aangezien met name de XS en de XS Max een flinke prijs hadden bij introductie, in 2018.

Voordelen van een iPhone XS Max in refurbished conditie

De XS Max was bij introductie ver boven de 1.000 euro in aanschaf. Met name de 256GB en 512GB versies waren behoorlijk aan de prijs. Koop je een refurbished variant van de XS Max, dan kun je flink besparen op de aanschafprijs, wat een belangrijk voordeel kan zijn. Met name voor een 256GB variant is het prijsverschil tussen een nieuwe iPhone XS Max en een refurbished exemplaar aanzienlijk. Kijk nu zelf wat je kunt besparen, via onze vergelijker hierboven.

De iPhone XS Max is verder een goede keuze als je milieubewust bezig wilt zijn, aangezien een refurbished smartphone niet nieuw is, maar tweedehands. Een smartphone hergebruiken is voor het milieu altijd beter dan een nieuwe kopen.

Ook interessant:

Vergelijk losse refurbished iPhone XR toestellen

Vergelijk losse refurbished iPhone XS toestellen