Back to Top

iPhone 4S kopen – Los toestel zonder abonnement

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Wil je een los iPhone 4S toestel kopen (zonder abonnement), dan zit je hier goed! Wij presenteren je hierboven losse iPhone 4S toestellen, die je kunt kopen bij een groot aantal webwinkels. Vergelijk nu zelf op prijs!

Update: Een losse iPhone 4s nieuw kopen, als toestel zonder abonnement (8GB) is niet meer mogelijk. De varianten van de iPhone 4s zijn niet meer nieuw te krijgen, aangezien Apple alleen de 8GB variant nog produceert van de iPhone 4s, sinds de komst van nieuwere generaties van de iPhone.

Natuurlijk kun je wel goedkoop de iPhone 4s kopen als refurbished unit. Een refurbished (gereviseerde) unit houdt in dat het een gebruikte telefoon betreft die helemaal nagekeken, schoongemaakt en vernieuwd is. Een dergelijke toestel is bovendien een stuk goedkoper dan dezelfde smartphone in nieuwe staat.

iPhone 4s refurbished toestel los kopen (zonder abonnement)

Diverse partijen bieden de iPhone 4s nieuw, refurbished of gebruikt los te koop aan. Bekijk de actuele prijs van de diverse types iPhone 4s bij deze aanbieders en vergelijk hen onderling op prijs.