Back to Top

iPhone 5 kopen – Los toestel zonder abonnement, prijs vergelijken

Wil je een iPhone 5 toestel kopen (zonder abonnement), dan zit je hier goed! Wij presenteren je hieronder losse iPhone 5 toestellen, die je kunt kopen en vergelijken bij diverse webwinkels. Vergelijk nu zelf op prijs! 

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Een nieuwe losse iPhone 5 kopen (in de varianten 16GB, 32 GB en 64GB) is niet meer mogelijk; de iPhone 5 wordt niet meer te koop aangeboden, sinds de komst van opvolgers als de iPhone 5c, iPhone 5s, iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Ben je op zoek naar een losse iPhone 5, een toestel zonder abonnement, kies dan voor de iPhone 5c, of de iPhone 5s. De iPhone 5s kan een goede vervanging zijn voor de iPhone 5, de vanaf prijs van een losse iPhone 5s zonder abonnement ligt momenteel rond de 500 euro of iets daarboven. De vanaf prijs voor een iPhone 5c zonder abonnement, als los toestel, ligt momenteel rond de 300 euro of iets daarboven.

iPhone 5 refurbished toestel los kopen (zonder abonnement)

Sommige van onze partners bieden nog wel een gereviseerde Apple iPhone 5 aan (oftewel een refurbished iPhone 5). Deze telefoon is compleet nagekeken, schoongemaakt en vernieuwd waar nodig. Daarmee zijn deze toestellen ideaal voor een wat kleiner budget. Vergelijk hierboven de diverse aanbieders van refurbished / gebruikte iPhone 5 toestellen.