Back to Top

iPhone 6 kopen – Los toestel zonder abonnement

Een losse iPhone 6 kopen, dus een Apple iPhone 6 (los toestel) zonder abonnement? Dat kan heel eenvoudig! Hieronder bieden wij je de goedkoopste aanbiedingen voor losse iPhone 6 toestellen die je uitstekend op prijs kunt vergelijken, toestellen in meerdere kleuren (zilver, spacegrijs en goud). Vergelijk nu zelf!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

iPhone 6 - bestellen

Kleuren:
 • Geheugen: 16GB

  Prijs: Los refurbished toestel vanaf €75.00

  Bekijk prijzen met abonnement

  Een losse iPhone 6 kopen zonder abonnement is hier mogelijk (in de varianten 16GB, 32GB, 64GB en 128GB. Zowel de iPhone 6 16GB, 32GB, 64GB als de 128GB editie is op dit moment ook gewoon verkrijgbaar zonder abonnement, dus als los toestel. De losse iPhone 6 kun je kopen in de kleuren spacegrijs, goud en zilver, en dus in 3 reguliere, maar ook zeer mooie kleuren!

  iPhone 6 toestel los kopen (zonder abonnement)

  Bekijk de actuele prijzen van de iPhone 6 bij deze aanbieders en vergelijk hen onderling op prijs en voorwaarden. Je ziet dat er in de vergelijke vele webwinkels zijn opgenomen, dus bekende als minder bekende. Mobiel.nl, MediaMarkt, Coolblue en Belsimpel.nl zijn bijvoorbeeld de gevestigde namen, die zich heel sterk gepositioneerd hebben in de markt voor losse (nieuwe) smartphone toestellen.