Back to Top

iPhone 8 Plus kopen – los Apple iPhone 8 Plus toestel zonder abonnement kopen (64GB, 256GB, Zilver, Goud en Spacegrijs)

Een los iPhone 8 Plus toestel kopen is nu mogelijk! Hieronder kun je losse Apple iPhone 8 Plus toestellen (64GB, 256GB, zilver, goud en spacegrijs) vergelijken op prijs:

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Apple iPhone 8 Plus los kopen (zonder abonnement) - sinds september 2017!

Hierboven op deze pagina vind je (sinds vrijdag 15 september 2017) aanbiedingen van webwinkels die een los iPhone 8 Plus toestel (zonder abonnement) aanbieden. We hebben de aanbiedingen dan netjes op prijs voor je geselecteerd, de iPhone 8 Plus aanbieding met de laagste prijs staat bovenaan. Eventueel kun je het aanbod via de vergelijker verder verfijnen op bijvoorbeeld kleur of op hoeveelheid GB’s. Het aanbod wordt doorlopend geüpdatet, je krijgt dus steeds de beste en goedkoopste deals gepresenteerd!

Losse toestel prijs iPhone 8 Plus

De prijzen van de losse Apple iPhone 8 Plus (zonder abonnement) waren bij de introductie van het toestel (september 2017) als volgt:

 • losse iPhone 8 Plus 64GB: €919,-
 • losse iPhone 8 Plus 256 GB: €1.089,-

Conclusie, de iPhone 8 is als los toestel dus 109 euro goedkoper (bij introductie). Maar..., bij de iPhone 8 Plus krijg je wel een aantal extra’s, die de gewone iPhone 8 niet heeft (lees hieronder meer daarover).

Noot: bovenstaande prijzen zijn de (Apple) introductieprijzen van losse iPhone 8 Plus toestellen, de prijzen van de losse iPhone 8 Plus toestellen zullen nog gaan dalen. Je ziet hierboven op deze pagina altijd de meest actuele prijzen (van diverse webwinkels) voor dit toestel!

Losse iPhone 8 Plus in drie kleuren te krijgen; spacegrijs, zilver en goud

Net als de gewone losse iPhone 8, kun je een los iPhone 8 Plus toestel ook krijgen in de kleuren zilver, goud en spacegrijs. De prijzen –tussen de kleurenvarianten onderling- zullen doorgaans weinig verschillen.

iPhone 8 Plus; 64GB of 256GB?

Apple biedt je net als bij de gewone iPhone 8 keuze uit twee opslagcapaciteiten. Je kunt kiezen uit de iPhone 8 Plus 64GB en de iPhone 8 Plus 256GB.

iPhone 8 Plus 32GB en iPhone 8 Plus 128GB variant niet te krijgen!

Ook voor de iPhone 8 Plus is Apple niet gekomen met een 128GB variant, een iPhone 8 Plus 128GB kun je simpelweg dus niet kopen… Kennelijk heeft Apple gezien dat het slim is om slechts een 64GB en 256GB variant op de markt te brengen, want net als de iPhone 8 is ook de iPhone 8 Plus alleen beschikbaar in een 64GB en 256GB versie. Verder is ook voor de Plus variant van de iPhone 8 niet ingezet op een 32GB versie.

De Apple iPhone 8 Plus ten opzichte van de Apple iPhone 8

Twijfel je tussen de Apple iPhone 8 en de Apple iPhone 8 Plus? Dit kan de doorslag geven in jouw besluitvorming:

 • De iPhone 8 Plus heeft een groter display, niet 4,7 inch (iPhone 8) maar 5,5 inch!;
 • 3 GB RAM, in plaats van 2 GB RAM, met de iPhone 8 Plus haal je dus een sneller werkgeheugen in huis;
 • Optische zoom, met de groothoek- en telelenscamera's op iPhone 8 Plus kun je gebruikmaken van optische zoom, tot 10x digitale zoom voor foto’s en tot 6x digitale zoom voor video’s;
 • Portretmodus is verder verbeterd bij de iPhone 8 Plus. Hiermee creëer je een nog scherpere voorgrond en een mooie onscherpe achtergrond.

De Apple iPhone 8 Plus in combinatie met een abonnement i.p.v. een losse iPhone 8 Plus

Kijk altijd eerst wat voor jou het beste is, een los toestel kopen (zonder abonnement) of een toestel met abonnement kopen. Dit geldt eigenlijk ook als je overweegt om een iPhone 8 Plus te kopen, dit kan als los iPhone 8 Plus toestel, maar ook als iPhone 8 Plus met abonnement.

Hierboven op deze pagina vind je –zoals je vermoedelijk al hebt gezien - alle aanbiedingen van losse Apple iPhone 8 Plus toestellen zonder abonnement, dit van uiteenlopende webwinkels / aanbieders. Wil je toch gaan voor een iPhone 8 Plus met abonnement, klik dan hieronder op de link naar de iPhone 8 Plus abonnementen. Een abonnement bij een nieuwe iPhone nemen kan soms een beter oplossing zijn, bijvoorbeeld als je het bedrag van het nieuwe toestel niet in je portemonnee hebt zitten. Met een abonnement betaal je je toestel via het maandbedrag in 12 of 24 maanden af. Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook / toch een nieuwe iPhone 8 Plus kopen. Als je (toch al) voor verlenging van je abonnement staat kan het natuurlijk sowieso een goede keuze zijn om te gaan voor een toestel met abonnement.

Abonnementen met iPhone 8 Plus toestel bekijken en vergelijken.

iPhone 8 plus - bestellen

Kleuren:
 • Geheugen: 64GB - 256GB

  Prijs: Los refurbished toestel vanaf €203.00

  Bekijk prijzen met abonnement