Back to Top

iPhone X kopen – Los toestel zonder abonnement

Wil je een losse iPhone X kopen, dus een iPhone X (los toestel) zonder abonnement? Dat kan heel eenvoudig! Hieronder bieden wij je de goedkoopste aanbiedingen voor losse Apple iPhone X toestellen die je op prijs kunt vergelijken, toestellen in de kleuren zilver en spacegrijs. Vergelijk nu zelf!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

 

De nieuwe iPhone X (10) 64GB, 256GB, zilver en spacegrijs kopen bij een van de webwinkels die deze smartphone aanbieden... Vergelijk, en bestel / koop dit toestel vandaag nog..., zodat je de eerste bent die hem heeft;-)! 

Los iPhone X toestel kopen (zonder abonnement) – het is nu mogelijk!

De iPhone X zag op dinsdag 12 september 2017 het levenslicht tijdens het jaarlijkse Event dat Apple houdt voor de presentatie van nieuwe iPhones. Naast de iPhone X, werden ook nog de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus gepresenteerd. Officieel kun je een iPhone X (die ook wel de iPhone 10 wordt genoemd, vanwege het feit dat deze smartphone is gemaakt vanwege het 10 jarig bestaan van de iPhone) pas kopen vanaf vrijdag 03 november 2017, en pas vooruit bestellen vanaf vrijdag 27 oktober 2017. Maar er zijn al webwinkels waar je de iPhone X vooruit kunt bestellen vanaf eind september 2017 (zie de vergelijker maar, hierboven op de pagina). Als je een losse iPhone X wil kopen, bij vooruitbestelling, dan wordt het toestel aan je toegezonden, meteen zodra het op voorraad komt. Je bent dan de allereerste die de iPhone X in huis heeft, en waarschijnlijk ook de eerste in je omgeving deze smartphone op zak heeft! Vooruit bestellen / vooruit kopen kan dus een slimme zet zijn, zeker als je nu al weet dat je een los iPhone X toestel wilt hebben (zonder abonnement).

Update 27 oktober 2017: er zijn inmiddels al 9 webwinkels waar je de iPhone X kunt kopen, waaronder BCC, YourMacStore, MediaMarkt, AMac, Belsimpel.nl, GSMWijzer.nl, Mobiel.nl, Phoneshop.nl en 2call.nl. Het aantal aanbieders zal echter nog gaan toenemen de komende dagen / weken.

iPhone X: 64GB en 256GB

De iPhone X heeft dezelfde geheugenvarianten als de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. Je kunt een iPhone X 64 kopen, maar ook een iPhone X 256GB. Aan jou de keuze. Voor de meeste mensen is 64GB wel genoeg, maar als je echt veel opslaat op je smartphone (bijvoorbeeld video’s) die veel ruimte innemen, dan zou de iPhone X 256GB wel eens beter kunnen passen bij jou dan de iPhone X 64GB.

De iPhone X Zilver en de iPhone X Spacegrijs; twee kleuren voor dit nieuwe toestel…

Anders dan de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus kun je alleen een iPhone X Zilver en een iPhone X Spacegrijs kopen. De iPhones uit de 8 serie zijn ook nog te krijgen in de welbekende kleur goud. Het is niet duidelijk waarom Apple niet een iPhone X Goud op de markt heeft gebracht. Mogelijk is dit van deze drie kleuren de minst populaire kleur, en zijn de kleuren spacegrijs en zilver het meest geliefd bij het publiek.

Informatie over de iPhone X Zwart

In de toestellen vergelijker zie je naast losse zilveren en spacegrijze iPhone X toestellen, ook iPhone X Zwart toestellen staan. De iPhone X (10) Zwart is niet anders dan de iPhone X (10) Spacegrijs. Sommige webwinkels en aanbieders gebruiken kennelijk de kleur zwart in plaats van de offciele kleur spacegrijs, die Apple hiervoor hanteert. Als je alle aanbiedingen voor losse iPhone X Spacegrijs toestellen wilt vergelijken met elkaar, selecteer in de toestelvergelijk dan ook op de kleur zwart, om werkelijk al het aanbod mee te nemen in je vergelijking.

iPhone X; prijs los toestel

De losse Apple iPhone X prijs (toestel zonder abonnement) was bij de introductie als volgt:

 • iPhone X 64GB (Zilver en Spacegrijs): €1.159,-
 • iPhone X 256 GB (Zilver en Spacegrijs): €1.329,-

Daarmee komen de introductieprijzen van de iPhone X niet overeen met de introductie prijzen van de iPhone 7, in september 2016, en ook niet met de introductieprijzen van de iPhone 8, in september 2017 (respectievelijk €809,- en €979,-). De iPhone X is het vlaggenschip onder de iPhone toestellen van 2017, dus je betaalt er om die reden duidelijk meer voor dan voor bijvoorbeeld een iPhone 8 toestel, of een iPhone 8 Plus toestel. Maar daar krijg je dan ook wel veel meer voor, de iPhone X is ‘de iPhone onder de iPhones’, en ‘de smartphone onder de smartphones’.

Gelijk nadat diverse webwinkels de iPhone X op hun website gingen aanbieden, lag de prijs iets lager dan introductieprijs. Eind september 2017 kon je de iPhone X, bijvoorbeeld al kopen voor 10 euro minder dan de officiële introductieprijs (beide varianten, zowel 64GB als 256GB). De iPhone X prijs zal naar verloop van tijd langzaam (verder) gaan dalen, een iPhone X (10) wordt dus goedkoper in de toekomst, maar dit zal bij veel mensen waarschijnlijk niet leiden tot uitstel van hun aankoop. Je bent tenslotte geïnteresseerd in de iPhone X, of niet!

iPhone X 32GB en iPhone X 128GB variant niet te krijgen!

Net als bij de iPhone 8 (Plus) is ook de iPhone X 32GB en de iPhone X 128GB niet te krijgen. Apple heeft het waarschijnlijk nodig gevonden om slechts de varianten 64GB en 256GB op de markt te brengen, die toereikend zijn voor veruit de meeste mensen. Wil je toch een iPhone 32GB of een iPhone 128GB, ga dan bijvoorbeeld voor een los iPhone 7 toestel of een los iPhone SE toestel.

De Apple iPhone X kopen; argumenten om vandaag nog te bestellen!

De iPhone X heeft belangrijke vernieuwingen. Alle informatie hierover vind je op de iPhone X informatiepagina. Hieronder geven we nu slechts kort een samenvatting van argumenten om een iPhone X te kopen:

 • het toestel heeft bijna geen schermranden en een strak design;
 • de homeknop die de eerdere iPhones nog wel hadden is nu compleet verdwenen;
 • een iPhone X toestel komt met een 3D (12 megapixel) camera en kan in 4K filmen;
 • de camera aan de achterkant heeft zgn. ‘argumented reality’ opties en heeft een dubbele lens;
 • de camera aan de voorkant is ook beter dan bij eerdere iPhones, en heeft Portrait Lightning. Je kunt daardoor nog betere selfies maken!;
 • een iPhone X toestel kun je draadloos opladen, zonder kabel;
 • een 5,8 inch scherm, wat dus groter is dan het scherm van de iPhone 7 Plus en de iPhone 8.

De iPhone X 64GB / 256GB Zilver / Spacegrijs liever met abonnement kopen…?

Je bevindt je nu op de pagina waarop je losse iPhone X toestellen op prijs kunt vergelijken met elkaar. De eerste afweging is eigenlijk of je een iPhone X zonder abonnement wilt kopen, of een iPhone X met abonnement. Wil je liever een iPhone X met abonnement kopen, bijvoorbeeld omdat je je toestel wilt financieren (via een toestelbundel) vanwege de hoge aanschafprijs, dan is een iPhone 10 met abonnement een goede of misschien wel betere keuze. Je betaalt je nieuwe iPhone toestel dan af via een abonnement (met een looptijd van 1 of 2 jaar), via je maandelijkse betaling. Je hoeft de kosten van je telefoon dan niet in één keer te nemen.

iPhone X met abonnement – vergelijken en/of afsluiten

iPhone x - bestellen

Kleuren:
 • Geheugen: 64GB - 256GB

  Prijs: Los refurbished toestel vanaf €276.00

  Bekijk prijzen met abonnement