Back to Top

Remarketed iPhone kopen (los toestel zonder abonnement) - prijzen vergelijken

Hieronder vind je onze toestelvergelijker met aanbiedingen voor een remarketed iPhone (los toestel). Vergelijk alle prijzen van losse remarketed iPhones bij verschillende webwinkels.

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2000

Kleur

Wat is een remarketed iPhone?

Een remarketed iPhone toestel is een toestel dat retour is gezonden of is teruggebracht door iemand die het toestel toch niet wilde hebben, een toestel uit een geannuleerde order, een toestel uit een voorraadoverschot of een RMA (retourneren met autorisatie) toestel. Een remarketed iPhone wijkt daarmee af van een gebruikte iPhone en een refusbished iPhone, omdat het niet (wezenlijk) in gebruik is geweest. Een remarketed iPhone is technisch gezien voor 100% in goede staat en heeft geen zichtbare schade. Een remarketed iPhone is dus als nieuw.

Koop je een remarketed iPhone dan krijg je hier doorgaans gewoon een oplader (en een datakabel) bij, zoals bij de aankoop van een nieuw toestel. De garantietermijn is vaak hetzelfde als bij een compleet nieuw iPhone toestel, dat wil zeggen 24 maanden. Controleer dit echter wel op de website van de aanbieder.

Welke iPhone modellen zijn als remarketed verkrijgbaar?

Op dit moment zijn de iPhone 4S, iPhone 5, 5C en 5S, en de iPhone 6 en 6 Plus regelmatig bij verschillende webwinkels als remarketed model verkrijgbaar. Deze iPhone toestellen zijn verder met verschillende geheugenhoeveelheden, en in verschillende kleuren verkrijgbaar.

De iPhone 6S, 6S Plus, de iPhone SE en de iPhone 7 en 7 Plus zijn op dit moment (nog) niet te krijgen als remarketed model. In de toekomst zal dit waarschijnlijk wel zo zijn, je zal dan ook deze iPhone modellen in de vergelijker vinden.

Prijzen van remarketed iPhones die je kunt kopen

De prijzen voor een remarketed iPhone zijn vanzelfsprekend lager dan de prijzen van een gloednieuwe iPhone, maar zijn wel weer hoger dan voor een gebruikte of refurbished iPhone. Je hebt al een remarketed iPhone vanaf ongeveer 150 euro (de iPhone 4S). Met de komst van nieuwe iPhone modellen zal de prijs voor oudere remarketed iPhones naar verwachting (verder) dalen.

De voor- en nadelen van een remarketed iPhone

We geven je tot slot nog een overzicht van de belangrijkste voordelen en nadelen van een remarketed iPhone.

De voordelen van een remarketed iPhone toestel:

- een remarketed iPhone is goedkoper dan een nieuwe iPhone
- het toestel is eigenlijk gewoon nieuw, en nog niet (wezenlijk) in gebruik genomen
- net als bij een nieuw iPhone toestel krijg je doorgaans een garantie van 24 maanden op een remarketed iPhone
- duurzaamheid; een nieuw toestel wordt alsnog in gebruikt genomen

De nadelen van een remarketed iPhone toestel:

- het toestel kan al door iemand anders zijn gekocht, die hem heeft teruggebracht of retour heeft gezonden
- de nieuwere iPhone modellen zijn doorgaans niet (makkelijk) als remarketed te krijgen
- er bestaan prijsverschillen tussen nieuwe iPhones en remarketed iPhones, maar je hebt het vaak over tot slechts 5-10% voordeel ten op zichte van een geheel nieuw toestel

Terug naar remarketed iPhone toestellen vergelijken