Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de iPad (pagina 19)

Het beste iPad nieuws vind je hier. Met deze rubriek houden we je op de hoogte van alles wat je over de iPad Pro, iPad Air, en de iPad Mini moet weten.

 

Zo verwijder je alle meldingen in het berichtcentrum in één keer op een iPhone of iPad

Met iOS 10 heeft Apple het uiterlijk van het berichtencentrum compleet omgegooid. Vanaf nu worden meldingen gesorteerd op tijd in plaats van app. Zo verwijder je de berichten allemaal in één keer!

  • maandag 7 november 2016 13:55

Zo stel je de wintertijd in op een iPhone en iPad

Als de klok van zomertijd naar wintertijd gaat dan schakelt de klok een uur terug. Normaal stelt je iPhone en iPad dit automatisch in. Zo controleer je of dit goed staat ingesteld!

  • zaterdag 29 oktober 2016 16:01

Zo verwijder je de geschiedenis en routes in de kaarten app op een iPhone

De kaarten app in iOS slaat de routes op die jij gereden hebt in het verleden. Deze geschiedenis kan goed van pas komen in de toekomst maar het is ook mogelijk om deze te verwijderen. Zo doe je dit! 

  • woensdag 26 oktober 2016 08:49

Mobiele data besparen in Spotify op je iPhone of iPad

Een van de redenen waarom jouw mobiele data zo snel op kan raken, is het afspelen van muziek via Spotify. Spotify heeft een aantal slimme aanpassingen hiervoor bedacht. In dit artikel leggen wij het uit!

  • maandag 24 oktober 2016 11:28

Zo houdt Apple producten en merknamen geheim

Apple heeft een venijnige manier om de namen en kenmerken van de nieuwste producten zo lang mogelijk geheim te houden. Opgeteld is deze truc al ruim 340 keer uitgevoerd.

  • woensdag 19 oktober 2016 08:03

Pokémon GO update voor Gyms

De ontwikkelaar van Pokémon Go, Ninatic, is druk bezig om de app te vernieuwen. Er is zojuist een update voor Pokémon Go aangekondigd met speciale aandacht voor de Gyms.

  • zaterdag 8 oktober 2016 16:10

iOS 10 draait nu op meer Apple apparaten dan iOS 9

De adoptie van iOS 10 verloopt sneller dan verwacht. Binnen twee weken sinds de lancering van de nieuwe iOS 10 heeft 55% van de beschikbare Apple devices al de nieuwste iOS software draaien.

  • maandag 3 oktober 2016 12:05

iOS 10: 10 redenen om iOS 10 te downloaden

Apple’s laatste software-update is een bundel van talloze nieuwe mogelijkheden voor jouw iPhone en iPad. Dit zijn onze favoriete iOS 10 opties en waar je deze kunt vinden.

  • zondag 18 september 2016 10:29

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek ipad, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 284 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.