Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de iPad (pagina 19)

Het beste iPad nieuws vind je hier. Met deze rubriek houden we je op de hoogte van alles wat je over de iPad Pro, iPad Air, en de iPad Mini moet weten.

 

De beste weerapps voor iPhone en iPad

Welke weerapps zijn het beste om op jouw iPhone en iPad te hebben? Wij hebben het uitgezocht. Van weeronline, Buienradar tot wintersport apps. Wij hebben de beste weerapps voor iOS in een overzicht gezet.

  • dinsdag 12 april 2016 07:22

Tip: je notities beschermen met Touch ID

In iOS 9.3 is het mogelijk om je notities te beschermen met Touch ID. Heb jij een notitie met privacygevoelige informatie, zoals een wachtwoord of persoonlijke gegevens, dan is het verstandig om deze optie aan te zetten. Lees hier hoe dit werkt.
  • maandag 11 april 2016 10:13

Review: Lingo app

De officiële Lingo app review. Is Lingo terug van weggeweest met deze iPhone en iPad app? Wij hebben de Lingo app een week getest om tot een conclusie te komen.

  • zaterdag 9 april 2016 10:57

YouTube Gaming in Nederland

YouTube Gaming is officieel gelanceerd in Nederland. Door middel van YouTube Gaming kun jij andere gamers (live) zien spelen. De YouTube Gaming app is direct beschikbaar voor zowel iOS als Android.

  • donderdag 7 april 2016 12:03

Zo verander je de privacy instellingen op Facebook

Op de online wereld van Facebook is het belangrijk dat jij je privacy instellingen goed hebt ingesteld. In dit artikel leggen wij je uit hoe en waar je op Facebook jouw privacy instellingen optimaal kunt instellen.

  • woensdag 6 april 2016 22:04

Remixlive app: maak live je eigen hits

Remixlive is een door Mixvibes ontworpen app waarmee je live je eigen nummers kan maken door middel van de bestaande, reeds meegeleverde of nieuw aangeschafte loops. Lees hier meer over deze gloednieuwe app.

  • woensdag 6 april 2016 10:39

Zo geef je een iemand een app cadeau!

Last-minute een cadeau verzinnen en geven voor iemand zijn verjaardag? Altijd lastig. Een app cadeau doen is uniek en makkelijker dan ooit. In dit artikel lees je hoe je een app cadeau kan geven via de App Store.

  • dinsdag 5 april 2016 07:15

Nextdoor app: nieuws, hulp en praten in de buurt

Nextdoor is een San Francisco in ontwikkelde applicatie voor de iPhone, iPad of iPod. Deze app kan gebruikt worden om in contact te komen met bewoners  van dezelfde buurt.

  • vrijdag 1 april 2016 16:22

Minecraft: Pocket Edition

Minecraft Pocket Edition heeft het allemaal. Van gigantische torens, rollercoasters tot diepe grotten bouwen. Dat is de Minecraft: Pocket Edition.

  • vrijdag 1 april 2016 10:22

Mobiel je autoschade melden: direct je autoschade melden met een app

Het Verbond van Verzekeraars heeft een nieuwe versie van hun iPhone app ontwikkeld: Mobielschademelden.nl. Met deze app kan je gemakkelijk eenzijdige en tweezijdige autoschades melden. De app is een vervanging voor het bekende Europese schadeaangifte formulier

  • dinsdag 29 maart 2016 13:32

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek ipad, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 284 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.