Back to Top

Refurbished iPhone 7 Plus kopen – los toestel zonder abonnement

Een losse refurbished iPhone 7 Plus kopen? Dus een refurbished iPhone 7 Plus, als los toestel zonder abonnement? Dan ben je hier goed! Je kunt hier prijzen vergelijken van losse iPhone 7 Plus toestellen (refurbished) bij alle webwinkels die deze smartphone aanbieden!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Vergelijk via onze website de goedkoopste smartphone aanbiedingen met onze toestellen vergelijker voor de Apple iPhone 7 Plus (zie hierboven zelf maar). Je vindt bij ons de laagste prijzen, en uiteenlopende deals, zowel voor 3, 4 als 5 sterren refurbished iPhones van de 7- series, in dit geval dus voor de Plus variant.

Refurbished iPhone 7 Plus (los toestel) – algemene uitleg en informatie

Overweeg je om een iPhone 7 Plus aan te schaffen in refurbished staat, dan kan de informatie op deze pagina voor jou van belang zijn, en je helpen bij het vormen van een goed beeld, zodat je de juiste beslissing neemt bij het doen van je smartphone aankoop.

De opslagcapaciteit:

Net als de iPhone 7 refurbished heeft de iPhone 7 Plus refurbished 256GB, 128GB en 32GB aan opslagcapaciteit. Het is dus net welke opslaghoeveelheid je nodig denkt te hebben. Uiteraard komen de verschillende opslag hoeveelheden met verschillende prijzen. Een belangrijk gedeelte van de (extra) prijs voor de verschillende varianten van de losse iPhone 7 Plus toestellen zit hem in de hoeveelheid opslag. Ergens is dit goed te verklaren, want voor 4 of 8 keer zoveel opslaghoeveelheid ben je natuurlijk gewoon geld kwijt.

Qua opslagmogelijkheid kunnen de Apple iPhone 7 Plus toestellen (refurbished) goed concurreren met de refurbished Apple iPhone 8 toestellen.

De kleuren:

De kleuren van de refurbished iPhone 7 Plus waaruit je kunt kiezen komen exact overeen met de kleuren van de gewone iPhone 7 (refurbished). Je kunt dus kiezen uit de kleuren, zwart, gitzwart, roségoud, goud, zilver en rood. Er is dus voor iedereen wel een goede kleur te vinden.

Verkrijgbaarheid:

Het lijkt erop dat de iPhone 7 Plus in nieuwe staat in 2018 en 2019 nog wel verkrijgbaar is, net als de gewone iPhone 7. Inmiddels zijn de iPhone 7 en de 7 Plus wel opgevolgd door de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus.

Een iPhone 7 Plus in nieuwe staat kopen of juist refurbished – vergelijk de prijzen zelf

Een nieuw los iPhone 7 Plus toestel kopen behoort ook tot de mogelijkheden. iPhone.nl biedt je ook voor iPhone 7 Plus toestellen in nieuwe staat een uitstekende prijsvergelijking aan, zoals je ook van een website als deze mag verwachten. Het belangrijkste verschil tussen nieuw en refurbished, is dat een refurbished telefoon al eens in gebruik is geweest (bij een vorige eigenaar). Bij een nieuw los toestel is dat evident niet het geval. Toch kan een refurbished telefoon je veel bieden, misschien wel net zo veel als een nieuwe mobiele telefoon. Een refurbished iPhone 7 Plus toestel zal immers zijn opgeknapt, zodat deze weer werkt zoals een nieuw toestel. Het verschil met een nieuw toestel is alleen wel dat je aan de buitenkant kunt zien dat een refurbished toestel gebruikerssporen heeft van de eerdere eigenaar of eigenaren.

Een groot voordeel van een los refurbished iPhone (7 Plus) toestel is dan weer wel dat de prijs lager ligt dan een soortgelijk los toestel in nieuwe staat. Je kunt je veel geld besparen, iets wat met een iPhone 7 Plus refurbished niet anders is dan bij andere refurbished smartphones. In dit geval heb je het over een 15-35% prijsvoordeel, waar bij het exacte prijsvoordeel ook afhangt van de gekozen GB-variant.

Via de vergelijker kun je zien hoe de actuele prijzen van nieuwe en refurbished iPhone 7 Plus toestellen zich tot elkaar verhouden, en zelf een afwegen maken wat jou het beste lijkt; nieuw of toch refurbished.

Refurbished iPhone 7 Plus met 32GB

Dit is de goedkoopste variant van de iPhone 7 Plus. Dat geldt niet alleen voor nieuwe losse toestellen, maar ook voor refurbished losse toestellen. De 32GB versie zou een goede keuze kunnen zijn als je weinig opslagmogelijkheid nodig hebt op je iPhone, of als je wel de iPhone 7 Plus refurbished wil kopen, maar je te maken hebt met een strak of beperkter budget.

De iPhone 7 Plus 128GB in refurbished staat

De iPhone 7 Plus 128GB refurbished zou een goede keuze kunnen zijn als je ook voor de komende jaren gedekt wil zijn voor wat betreft de mogelijkheid om zaken op te slaan op je iPhone. 32Gb is namelijk betrekkelijk weinig hiervoor, en kan op termijn leiden tot problemen met opslaan (als je smartphone vol staat zal je zaken moeten verwijderen). Uiteraard kost deze iPhone variant van de 7 Plus iets meer, maar deze is wel nog altijd goedkoper dan de iPhone 7 Plus 256Gb refurbished.

Refurbished iPhone 7 Plus 256GB

De topvariant onder de iPhone 7 Plus toestellen. Koop je hem refurbished, dan kun je een leuk bedrag besparen ten opzichte van een nieuwe iPhone 7 Plus die zelfs in 2018 nog een behoorlijk prijsje heeft, omdat het in dit geval niet alleen gaat om de Plus variant, die al minder goedkoop is, maar ook nog eens om de variant met de meeste GB’s

Waar moet je op letten als je een refurbished iPhone 7 Plus gaat kopen?

Net als bij het kopen van andere soorten iPhones / smartphones is het ook bij het kopen van een refurbished iPhone 7 Plus erg raadzaam om de volgende punten in acht te nemen. Deze punten moeten worden gezien als een algemeen richtsnoer.

  • De prijs is niet zaligmakend, deze hangt namelijk samen met vele factoren, een lage prijs kan betekenen dat er veel niet bij inzit, of dat je genoegen moet nemen met mindere eigenschappen;
  • Controleer zelf of een aanbieder originele Apple onderdelen gebruikt tijdens het revisieproces. Maakt de webwinkel gebruik van originele Apple onderdelen, dan kun je dit terugzien in een hogere prijs voor een los toestel. Daar staan tegenover dat je wel kunt verwachten de je een grotere kans hebt dat je toestel ook in de toekomst blijft werken;
  • De geboden garantietermijn verschilt per aanbieder. Soms krijg je alleen de wettelijke garantie, maar er zijn ook webwinkels die daar nog 1 of 2 jaar extra garantie bovenop doen. Dit wordt uiteraard in de prijs van een los (iPhone 7 Plus) toestel verdisconteerd;
  • De service bij mankementen aan en problemen met je refurbished iPhone (7-plus) kan sterk verschillen. De ene aanbieder levert weinig service, en dan andere juist veel service. Het verlenen van extra services kost tijd en geld; dit wordt natuurlijk omgeslagen in de toestelprijzen.

Zoals je ziet is er dus nogal wat waar je op moeten letten. Zoek e.e.a. dus goed uit, en laat je dus niet te veel leiden door de lage prijzen van sommige aanbieders. Het kan wel zijn dat een andere aanbieder uiteindelijk een veel betere deal voor je heeft, hoewel deze misschien wel een wat hogere prijs neerlegt voor een los iPhone toestel.

Een losse iPhone 7 Plus (refurbished) met garantie

Alle refurbished iPhone 7 Plus toestellen worden door de aanbieders geleverd met wettelijke garantie! Je hebt dus altijd garantie. Het is echter wel zo dat sommige zaken zijn uitgesloten van garantie. Waterschade, val en stootschade, die komt doorgaans uiteraard voor eigen rekening en niet voor rekening van de webwinkel waar je je toestel koopt. Zoals hierboven al aangegeven: let ook op eventuele extra garantietermijnen, en let er daarnaast ook goed op wat er onder de garantie valt, alleen dan kun je tussen de aanbieders van refurbished iPhone 7 Plus toestellen een eerlijke vergelijking maken.

Vergelijk nu ook de prijzen van iPhone 7 Plus abonnementen