Back to Top

Refurbished iPhone 8 kopen – los toestel zonder abonnement

Wil je een losse refurbished iPhone 8 kopen, dus een refurbished iPhone 8, los (toestel) zonder abonnement? Dan ben je hier goed! Je kunt hier prijzen vergelijken van losse iPhone 8 toestellen (refurbished) bij alle webwinkels die deze smartphone aanbieden!

Type

Geheugen

Staat

Toestelprijs

€ 10
€ 2500

Kleur

Vergelijk via onze website de goedkoopste smartphone aanbiedingen met onze toestellen vergelijker voor de Apple iPhone 8. Je vindt bij ons de laagste prijzen, en uiteenlopende deals, zowel voor 3, 4 als 5 sterren, A-grade en B-grade refurbished Apple iPhones van de 8-series.

Refurbished iPhone 8 (los toestel) – algemene uitleg en informatie

Hieronder geven we nu allereerst wat informatie over een los refurbished iPhone 8 toestel, op het gebied van de opslagcapaciteit, de kleuren en de verkrijgbaarheid.  Lees deze informatie om goed beslagen ten ijs te komen en zo de juiste aankoop te doen voor een los refurbished toestel.

De opslagcapaciteit:

Anders dan bij een iPhone 7 refurbished toestel, is een iPhone 8 toestel uitgerust met 64GB of 256GB aan opslagcapaciteit. De iPhone 7 kwam in 2016 nog met 32GB, 128GB en 256GB op de markt, maar Apple besloot bij de iPhone 8 kennelijk om af te zien van een 32GB, en besloot kennelijk ook om de 128GB variant achterwege te laten. Een opslaghoeveelheid van 64GB of 256GB is ruim voldoende voor de meeste mensen, dus mocht je een refurbished iPhone 8 willen kopen, dan zit je op dit vlak dus goed.

De kleuren:

In 2016 kwam Apple nog met 5 kleuren voor de uitgebrachte smartphones in dat jaar. In 2017 werd de iPhone 8 echter nog maar met drie kleuren uitgebracht. Je kunt gaan voor een refurbished iPhone 8 spacegrijs, zilver en goud. Dit zijn 3 trendy kleuren die bij het grote publiek (nog steeds) goed aanslaan. Ook een refurbished Apple iPhone 8 (los toestel) is in deze drie kleuren verkrijgbaar.

Verkrijgbaarheid:

De iPhone 8 is uitstekend te krijgen, dit geldt zowel voor nieuwe losse toestellen, als voor losse refurbished iPhone 8 toestellen. Zoals de kaarten nu liggen is het aannemelijk dat een nieuwe iPhone 8 nog tot in 2020 te krijgen is, en een refurbished Apple iPhone 8 zelfs nog tot in 2021 of 2022.

Een Apple iPhone 8 in nieuwe staat kopen of juist refurbished?

Diverse mensen die op deze pagina aanlanden zullen voor de vraag staan of zij een los refurbished iPhone 8 toestel kopen, of toch een nieuw, los iPhone 8 toestel. Uiteraard hangt dit sterk af van de wensen, maar ook de inhoud van je portemonnee speelt een belangrijke rol. Een refurbished smartphone is vrijwel altijd goedkoper dan een nieuwe smartphone, als je tenminste vergelijkt voor hetzelfde smartphone model.

Het prijsverschil tussen een nieuwe losse iPhone 8 en een iPhone 8 in refurbished conditie zal ongeveer 10-35% bedragen. Het exacte verschil hangt af van een aantal zaken, onder andere van de webwinkels die deze toestellen aanbieden, de gekozen kleur, de gekozen hoeveelheid opslag, en de tijd die is verstreken na de lancering van het iPhone model. Over het algemeen geldt verder dat refurbished iPhones langer zijn te krijgen dan nieuwe iPhones. Het aanbod van nieuwe toestellen stopt vaak als eerste, doorgaans een jaar of 3/4 nadat een iPhone model voor het eerst het daglicht zag.

Swoop is de eerste aanbieder voor een los refurbished Apple iPhone 8 toestel

Wellicht ken je Swoop wel, van de intensieve tv reclames uit 2017 voor refurbished Apple iPhones. Swoop kenmerkt zich niet alleen door een degelijke website en een transparant refurbished beleid, maar is meestal ook de aanbieder die nieuwe iPhone modellen als eerste in refurbished staat aanbiedt. Zo was Swoop de eerste die de iPhone 8 refurbished (als los toestel) aanbood, en dat was ook het geval voor de iPhone 8 Plus refurbished (los) en de refurbished iPhone X als los toestel, zonder abonnement.

Refurbished iPhone 8 64GB

Een losse iPhone 8 64GB refurbished kon je in het voorjaar van 2018 kopen voor een bedrag van 670 euro. Daarmee was dit op dat moment een relatief prijzige refurbished Apple iPhone. Uiteraard houdt dat verband met het feit dat er op dat moment nog weinig aanbod was voor iPhones van de 8 series, in refurbished staat. Wij verwachten dat de prijs zienderogen zal dalen als er in het derde en vierde kwartaal van 2018 meer webwinkels (die zich richten op de verkoop van refurbished iPhones) zullen komen die deze smartphone variant gaan aanbieden. Om die reden is het interessant om de prijsontwikkelingen voor dit losse toestel in de gaten te houden.

Refurbished iPhone 8 256GB

Wil je een refurbished iPhone 8 256GB (los toestel) kopen? Dan haal je maar liefst 4 keer zoveel opslagmogelijkheid in huis als met de 64GB iPhone 8. In het voorjaar van 2018 was deze toestelversie van de iPhone 8 nog niet beschikbaar, althans niet in refurbished conditie, in nieuwe staat uiteraard wel. De prijs voor dit toestel (los) laat dus nog even op zich wachten.

Waar moet je op letten als je een refurbished smartphone gaat kopen, zoals bijvoorbeeld de iPhone 8?

Let in het bijzonder op de onderstaande punten als je overweegt om een losse refurbished iPhone 8 te kopen, die je ook bij het kopen van andere iPhones ter harte zou moeten nemen.

  • Kijk niet alleen naar de prijs. Dit is maar 1 aspect, er zijn juist heel veel andere zaken die je aandacht zouden moeten hebben als je op zoek bent naar een refurbished iPhone. Er zijn aanbieders die voor exact hetzelfde toestel veel lagere prijzen hanteren dan andere aanbieders. Bedenk daarbij dat dit meestal ten koste gaat van bepaalde zaken… Maak dus een afwegen tussen de prijs en wat je ervoor krijgt, en kijk niet louter naar de prijs.
  • De garantietermijnen zijn niet overal hetzelfde. Standaard krijg je de wettelijke garantie op een refurbished iPhone toestel. Daarbovenop verlenen sommige aanbieders nog extra garantie, waardoor je dus langer garantie hebt op je toestel, en bijvoorbeeld op je batterij. Dit kost uiteraard geld, maar het betreft wel een extra service, die jou misschien goed kan passen.
  • Tijdens het opknappen van een gebruikte iPhone worden defecte onderdelen vervangen door nieuwe onderdelen. Het beste is het als hierbij originele Apple onderdelen worden gebruikt. Niet iedere aanbieder doet dit. Het gebruiken van originele Apple onderdelen is minder goedkoop, maar geeft je wel meer zekerheid op een goed werkend toestel, na aankoop. Worden er door een aanbieder originele Apple onderdelen gebruikt tijdens het refurbished opknapproces, dan ziet je dit uiteraard terug in de prijs van een los refurbished iPhone toestel.
  • De service kan sterk verschillen per aanbieder. Er zijn aanbieder die de service helemaal afpellen, maar je hebt ook aanbieders – zoals bijvoorbeeld Refurbished-iPhone.shop – die zéér ver gaan met het verlenen van service, bij mankementen en defecten. Des te hoger het serviceniveau van een aanbieder, des te hoger de prijs van een refurbished iPhone zal zijn.

Daarnaast zijn er uiteraard nog wel meer zaken te noemen. Ook wat er onder de garantie valt wisselt nogal. Sommige aanbieders sluiten veel meer uit dan andere aanbieders. Dat schept een mogelijkheid voor lagere prijzen voor hun refurbished iPhones.

Een losse iPhone 8 (refurbished) met garantie

Je krijgt altijd de wettelijke garantie bij het kopen van een refurbished iPhone 8, ongeacht waar je deze koopt. Het is goed om op de website van de aanbieder te checken:

  • hoe lang de garantietermijnen zijn;
  • wat er onder de garantie valt en wat niet;
  • hoe lang de garantietermijn is voor de accu (dit kan afwijken van de garantietermijn voor je toestel).

Prijs vergelijken voor losse iPhone 8 toestellen (refurbished)

Hebben wij je kunnen overtuigen om voor de iPhone 8 refurbished te gaan? Maak dan nu nog een prijsvergelijking (hierboven op de pagina), zodat je ziet waar de refurbished iPhone 8 het goedkoopste is. Gebruik eventueel de filters om het aanbod te verfijnen en alleen aanbiedingen te krijgen voor toestelvarianten die je interessant vindt. De laagste prijzen staan bij ons standaard bovenaan, zodat je meteen de goedkoopste refurbished iPhone 8 aanbiedingen krijgt te zien.

Vergelijk ook: iPhone 8 toestellen met abonnement