Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Tips (pagina 34)

Met de artikelen in deze rubriek voorzien wij je onder andere van tips om je iPhone, iPad en accessoires goed te kunnen gebruiken, sneller te laten werken, en veiligheid te houden.

 

OLO: de eerste smartphone 3D printer

De campagne op Kickstarter is bijna afgelopen, maar wij willen dit bijzondere product nog even in de schijnwerpers zetten. OLO is een portable 3D printer die print door middel van het licht op een smartphone.

  • vrijdag 15 april 2016 10:29

Wallpaper woensdag 12 - dieren

We starten deze woensdag weer met 15 mooie achtergronden voor de iPhone! Dit keer van bijzondere dieren. De afbeeldingen zijn op maat gesneden voor de iPhone 6s of kleiner en kunnen gebruikt worden met het Parallax effect.
  • woensdag 13 april 2016 12:00

Stel vragen over Game of Thrones aan Siri!

Binnenkort begint Game of Thrones weer, naar onze mening één van de gaafste series van dit moment. Wist jij dat Siri ook fan van Game of Thrones is? Je kan de persoonlijke assistent bijvoorbeeld vragen of Jon Snow is overleden.

  • dinsdag 12 april 2016 10:12

De beste weerapps voor iPhone en iPad

Welke weerapps zijn het beste om op jouw iPhone en iPad te hebben? Wij hebben het uitgezocht. Van weeronline, Buienradar tot wintersport apps. Wij hebben de beste weerapps voor iOS in een overzicht gezet.

  • dinsdag 12 april 2016 07:22

Tip: je notities beschermen met Touch ID

In iOS 9.3 is het mogelijk om je notities te beschermen met Touch ID. Heb jij een notitie met privacygevoelige informatie, zoals een wachtwoord of persoonlijke gegevens, dan is het verstandig om deze optie aan te zetten. Lees hier hoe dit werkt.

  • maandag 11 april 2016 10:13

De beste en goedkoopste deal voor een iPhone SE

De iPhone SE: een compacte krachtpatser. Deze nieuwe iPhone heeft het formaat van de iPhone 5s maar is even snel als de welbekende iPhone 6s. Daarnaast heeft het toestel een 12 Megapixel camera en 4K video mogelijkheden.

  • vrijdag 8 april 2016 13:01

Zo verander je de privacy instellingen op Facebook

Op de online wereld van Facebook is het belangrijk dat jij je privacy instellingen goed hebt ingesteld. In dit artikel leggen wij je uit hoe en waar je op Facebook jouw privacy instellingen optimaal kunt instellen.

  • woensdag 6 april 2016 22:04

Tip: zo verwijder je je oude tweets

Wij krijgen regelmatig de vraag: 'Hoe verwijder ik mijn oude tweets?'. Om met de hand al je oude, soms beschamende Twitter berichten te verwijderen is bijna onmogelijk. Er zijn verschillende manieren om dit geautomatiseerd te laten plaatsvinden.

  • woensdag 6 april 2016 10:23

iPhone SE verkoop in Nederland gestart

Vandaag is de officiële start van de verkoop van Apple's nieuwe iPhone SE smartphone van start gegaan. Je kan dus vanaf vandaag het toestel in huis verwachten (als je deze besteld hebt) of 'm vanaf vandaag in de Apple Store ophalen!

  • dinsdag 5 april 2016 09:34

Zo geef je een iemand een app cadeau!

Last-minute een cadeau verzinnen en geven voor iemand zijn verjaardag? Altijd lastig. Een app cadeau doen is uniek en makkelijker dan ooit. In dit artikel lees je hoe je een app cadeau kan geven via de App Store.

  • dinsdag 5 april 2016 07:15

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek tips, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 451 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.