Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Tips (pagina 35)

Met de artikelen in deze rubriek voorzien wij je onder andere van tips om je iPhone, iPad en accessoires goed te kunnen gebruiken, sneller te laten werken, en veiligheid te houden.

 

iPhone SE: uitgebreide review

Een review van de iPhone SE. Veel lezers waren benieuwd naar onze ervaring met de nieuwe iPhone van Apple. Daarom hebben wij voor jullie een uitgebreide review geschreven over de iPhone SE. 

  • dinsdag 29 maart 2016 21:15

Mobiel je autoschade melden: direct je autoschade melden met een app

Het Verbond van Verzekeraars heeft een nieuwe versie van hun iPhone app ontwikkeld: Mobielschademelden.nl. Met deze app kan je gemakkelijk eenzijdige en tweezijdige autoschades melden. De app is een vervanging voor het bekende Europese schadeaangifte formulier

  • dinsdag 29 maart 2016 13:32

In de diepte met specificaties en de verschillen: iPhone SE vs iPhone 6s

Er zijn een aantal interessante verschillen tussen de iPhone 6s en de iPhone SE, die vooral 'onder de behuizing' plaatsvinden. We hebben deze verschillen hier voor je besproken zodat je beter een keuze kan maken.

  • dinsdag 29 maart 2016 11:08

iPhone SE kopen

Na de presentatie van de Apple op 21 maart zijn er veel overweldigende reacties over de nieuwe iPhone SE. Bij iPhone.nl kun je makkelijk en handig jouw ideale iPhone SE met of zonder abonnement kopen. 

  • maandag 28 maart 2016 21:48

Onmisbare apps tijdens Pasen

Dit paasweekend staat voor velen in het teken van chocolade, eieren en paashazen. Wij hebben voor jou drie onmisbare iPhone apps gevonden die jouw Pasen nog leuker maakt.

  • zondag 27 maart 2016 22:15

Waarom de iPhone SE een succes zal worden

Zoals veel van onze bezoekers weten is de iPhone SE officieel te pre-orderen vanaf 29 maart. Via onze site kun je hem natuurlijk al bestellen, maar de eerste leveringen worden pas rond 5 april verwacht. Zonder dat mensen de nieuwe smartphone in het echt gezien of gevoeld hebben kopen mensen hem al, in dit artikel proberen we dat te doorgronden.

  • zaterdag 26 maart 2016 08:49

Weeronline app: buien- en weersverwachtingen

Met je iPhone de laatste weersverwachtingen bijhouden is eenvoudiger als nooit te voren. De Weeronline app, die je kunt downloaden, geeft alle weerinformatie die je verwacht.

  • zaterdag 26 maart 2016 00:02

6 geniale iPhone apps voor bij het klussen

Wist je dat de iPhone ook uitstekend te gebruiken is als tool tijdens het klussen? We hebben hier zes manieren beschreven hoe je jouw iPhone kan gebruiken bij het opnieuw inrichten van je (nieuwe) huis of het doen van een 'simpel' klusje

  • vrijdag 25 maart 2016 12:32

7 tips om je iPhone optimaal te beveiligen

Er staan meer en meer gevoelige gegevens op je smartphone, daarom is het zaak om deze goed te beveiligen. We hebben een aantal tips voor je waarmee je het toestel zo goed mogelijk kan beveiligen zodat deze bijvoorbeeld na diefstel niet (gemakkelijk) te kraken is.

  • donderdag 24 maart 2016 14:50

iOS 9.3 updaten voor iPhone, iPad en iPod Touch + belangrijkste verbeteringen

Tijdens het Apple Event van 21 maart heeft Apple niet alleen de nieuwe iPhone SE aangekondigd maar ook de software-update iOS 9.3. In dit artikel lees je wat de toegevoegde waarde ervan is en hoe je jouw device kunt updaten.

  • woensdag 23 maart 2016 15:34

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek tips, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 451 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.