Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple nieuwsberichten

Filter nieuws:

Nieuwe foto’s: grotere lens ‘iPhone 7’ en dual-lens ‘iPhone 7 Plus’

Afgelopen zaterdag zijn er foto’s opgedoken die mogelijk de achterkant van de nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus zijn. Opvallend zijn de grotere openingen die bestemd zijn voor de camera.

  • Sunday 26 June 2016 10:21

Waves brengt 3D audio naar élke hoofdtelefoon

Revolutionair muziek luisteren is dichterbij dan verwacht. Geprezen audio plugin developer Waves is bezig met het ontwikkelen van een 3D audio applicatie voor laptop en smartphone. Met deze applicatie is het mogelijk om áltijd in '3D' geluid te beleven.
  • Sunday 26 June 2016 10:08

Apple stopt productie voor Thunderbolt displays

Eerder ging het gerucht dat Apple tijdens het afgelopen WWDC een nieuw Thunderbolt display met ingebouwde graphics processor zou aankondigen. Dit bleek niet het geval. Nu is Apple zelfs gestopt met de productie van de huidige Thunderbolt Display.
  • Saturday 25 June 2016 13:56

Apple weigert toevoeging geweer-emoji in Unicode 9

Aan Unicode 9, de nieuwe update voor emoji's en andere symbolen, zou onder andere een emoji van een geweer toegevoegd worden. Apple en Microsoft hebben echter beide geweigerd dit symbool te implementeren.
  • Friday 24 June 2016 12:12

‘Apple verplaatst lichtsensor iPhone 7’

Eerder deze week kwamen verschillende geruchten naar buiten dat Apple 3.5 mm Earpods gaat gebruiken bij de iPhone 7. Nu is bekend dat de lichtsensor verplaatst zal worden bij de nieuwe iPhone.

  • Friday 24 June 2016 11:21

'iPhone 7 komt niet meer in spacegrijs'

Volgens Macotakara, een betrouwbare bron rondom Apple nieuws, zal de iPhone 7 niet meer in spacegrijs geproduceerd worden. In plaats daarvan kiest Apple voor een vervangende kleur. 

  • Thursday 23 June 2016 11:52

Dit zijn alle nieuwe functies van WatchOS 3

Vorige week is Apple WatchOS 3 aangekondigd: de nieuwe besturingssoftware voor de Apple Watch smartwatch. Deze software heeft nieuwe functies waardoor de Apple Watch echt een stuk beter is geworden. Bekijk het hier!
  • Wednesday 22 June 2016 11:28

Geld pinnen met Apple Pay? In de VS kan het nu!

De 'Bank of America' rust nieuwe pinapparaten uit met 'kaartloos' pinnen. Een Reddit-gebruiker uit Redondo Beach Californië) merkte op dat een nieuw pinapparaat uitgerust is met instructies om met Apple Pay te betalen. Ook op de website van Bank of America is hier meer over te lezen.

  • Tuesday 21 June 2016 13:14

Meer aanwijzingen voor 'Dark Mode' of nachtmodus in iOS 10 gevonden

In de code van iOS 10 is meer bewijs gevonden dat Apple op dit moment werkt, of vóór de aankondiging van iOS 10 werkte aan een 'dark mode' waarin de achtergrond van de iPhone donkergekleurd is.

  • Monday 20 June 2016 14:02

Apple’s ‘apps voor aarde’ brengt 8 miljoen op voor Wereld Natuur Fonds

Eerder dit jaar begon Apple met de campagne ‘Apps voor aarde’ met als doel geld in te zamelen voor het Wereld Natuur Fonds (WNF). Dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

  • Saturday 18 June 2016 18:52

Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.


iPhone.nl biedt jou de beste en goedkoopste iPhone abonnementen. iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, SE, 6s (Plus), 6 (Plus), 5c, 5s, 5, 4s en iPhone 4 kopen en vergelijken.

iPhone.nl is een iPhone vergelijkingswebsite met dagelijkse Apple, iPhone, iPad en Apple Watch nieuws. Op iPhone.nl worden continu de beste en goedkoopste iPhone aanbiedingen en abonnementen samengesteld. De prijzen die getoond worden in onze speciaal ontwikkelde iPhone abonnementen vergelijker worden automatisch en continu geüpdatet om jullie te voorzien van de laagste iPhone prijzen van de providers en aanbieders. Ieder iPhone model heeft op iPhone.nl een aparte pagina met daarop alle gewenste informatie. Van iPhone abonnementen, specificaties, sim-only abonnementen, handleidingen tot hoesjes en iPhone screenprotectors. Echt alles over alle soorten iPhones die er zijn dus...Zie hier het overzicht van de goedkoopste iPhone abonnementen prijzen in de vergelijker en begin direct met vergelijken van alle toestel modellen.

iPhone abonnementen vergelijken

Op iPhone.nl kun je de goedkoopste iPhone abonnementen vergelijken. Bij ons kun je de iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 PlusiPhone SE, de iPhone 6s en iPhone 6s plus, de iPhone 6 en iPhone 6 plus, iPhone 5s en refurbished iPhone 5c en iPhone 4s smartphones kopen in alle beschikbare kleuren. Diverse Providers zoals T-mobile, Tele2, KPN, Vodafone, BEN, Hollands Nieuwe en Telfort bieden iPhone abonnementen aan. Er kan gekozen worden tussen een 12 of 24 maanden contract waarin de provider de iPhone tegen een kleine vergoeding of gratis aanbiedt. Het maandtarief waar het iPhone abonnement uit bestaat is gebaseerd op de kosten van het gebruik van internet en de belbundel. In de meeste gevallen komt het abonnement neer op hoe hoger het maandelijkse tarief, hoe lager de eenmalige aankoop van de iPhone is. Dankzij onze iPhone abonnementen vergelijker, die alle iPhone abonnementen van het internet met elkaar vergelijkt, weet jij zeker dat je het goedkoopste uit bent. Zorg ervoor dat je met deze tool verschillende providers en iPhone aanbieders met elkaar vergelijkt. Oudere generatie van de iPhone zijn vaak goedkoper in prijs dan de nieuwe generaties. Het voordeel van het kiezen van een iPhone met abonnement is het feit dat providers vaak een hoge korting geven op het iPhone toestel, zijn daarmee (bijna) gratis in aanschaf.

Deze iPhone abonnementen worden op dit moment door ons aangeboden:

 

Losse iPhone/iPhones kopen of bestellen

Wil je een nieuwe iPhone kopen of een iPhone bestellen? Dan kan dat op iPhone.nl heel eenvoudig. Wij bieden iPhones aan in alle modellen. Bij ons kun je de iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, de iPhone 6s en iPhone 6s plus, de iPhone 6 en iPhone 6 plus, iPhone 5s en refurbished iPhone 5c en iPhone 4s smartphones kopen in alle beschikbare kleuren. Een iPhone kopen of de goedkoopste abonnementen vergelijken is bij ons zeer eenvoudig! Voor je nieuwe iPhone X, iPhone 8 (Plus), iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s (plus), iPhone 6 (plus), iPhone 5s, iPhone 5c en iPhone 4s Smartphone (in feite dus voor alle beschikbare iPhones) bieden wij je de tool iPhone Abonnementen Vergelijken. Hiermee kun je heel eenvoudig en gratis je nieuwe iPhone met abonnement samenstellen. De iPhones zijn te selecteren op model en vervolgens op provider, maximale abonnementsprijs, minimale internetbundel, maximale toestelprijs, minimaal aantal minuten en contractduur van het iPhone toestel. Een iPhone aanschaffen -al dan niet met abonnement - was dus nog nooit zo gemakkelijk!

iPhone met sim-only abonnement vergelijken

Heb je nog een goede iPhone en wil je een Sim Only abonnement? Dan kun je hier iPhone Sim Only abonnementen vergelijken. Er zijn honderden verschillende sim-only abonnementen beschikbaar van diverse providers en aanbieders. Pas de sim-only vergelijker goed toe om het goedkoopste abonnement naar wens te nemen. Wij merken graag op dat je een Sim Only abonnement kunt afsluiten voor alle iPhones (dus voor elk type).

Alle iPhone toestellen zijn verkrijgbaar met een sim-only abonnement: iPhone X sim-only, iPhone 8 sim-onlyiPhone 8 Plus sim-onlyiPhone 7 sim-only, iPhone 7 Plus sim-onlyiPhone SE sim-only, de iPhone 6s sim-only en iPhone 6s plus sim-only, de iPhone 6 sim-only en iPhone 6 plus sim-only, iPhone 5s sim-only en refurbished iPhone 5c sim-only en iPhone 4s sim-only. Het voordeel van een sim-only abonnement is dat je maandelijks lagere abonnementenskosten hebt en kunt wisselen van iPhone zonder dat je voor het andere toestel nog door moet betalen. Prijstechnisch kan een losse iPhone met sim-only abonnement in sommige gevallen daarom voordeliger uitpakken.

iPhone kopen – wanneer geleverd?

Sta je op het punt om een iPhone te kopen, maar twijfel je nog? Dat is niet nodig want een iPhone bestellen via iPhone.nl verloopt eigenlijk altijd soepel en snel. Dit geldt zowel als je een iPhone bestelt met abonnement als voor bestellingen van een iPhone zonder abonnement (dus een los toestel). Ook voor andere producten, zoals het aanschaffen van Sim Only’s, verloopt het bestellen soepel en snel.

Over deze website

iPhone.nl - alles over en voor iPhones

iPhone.nl is een iPhone, iPad en Apple Watch nieuws en vergelijkingswebsite die al jaren vóór de introductie van de eerste iPhone (2007) online was. In 2008 besloten wij de huidige website op te starten wegens ons enthousiasme voor de Apple iPhone. Ons doel is om alle lezers te voorzien van praktische, nuttige en leuke informatie over Apple devices waaronder de nieuwe iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone SE, iPhone 6s en iPhone 6s Plus, maar ook van oudere iPhone modellen. Daarnaast bieden we diverse vergelijker tools om te vergelijken, waarmee je een passende iPhone uit kunt kiezen (met of zonder abonnement), die je vervolgens direct nog kunt kopen / bestellen.. Je kunt bij ons dan ook de goedkoopste iPhone abonnementen vergelijken, zowel Sim Only als met een gloednieuwe iPhone.

We zijn de eerste met geruchten, tips en nieuws over bijvoorbeeld de nieuwe iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus. Ook vind je op iPhone.nl nieuwsartikelen over de iPad en Apple Watch, iMac en MacBook. Dit zijn tal van onderwerpen waar wij graag over schrijven. Elke week proberen we ook interessante apps uit en schrijven daar een korte review over. Je bent bij iPhone.nl dus aan het juiste adres voor het laatste en beste Apple gerelateerde informatie.

Registreer nu  Log in