Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Mannes (pagina 9)

Beste iPhone apps in 2022

Als je je verveelt, pak je vaak al snel je telefoon erbij en ga je naar de App Store om nieuwe apps te vinden. Maar het feit dat de App Store meer dan een miljoen apps heeft, kan het lastig maken om de beste iPhone apps te vinden. In dit artikel zetten we de beste apps van 2022 om te downloaden voor je op een rijtje.

  • donderdag 21 april 2022 14:42

MagSafe en telefoonhoesjes

Tijdens de lancering van de iPhone 12 lijn lanceerde Apple ook MagSafe voor iPhones. MagSafe was al bekend op de ‘oudere’ laptops van het merk. MagSafe zorgt ervoor dat je jouw iPhone 12 of iPhone 13 aan magnetische accessoires kunt koppelen en kunt opladen. Naast de telefoons van het Amerikaanse bedrijf zijn ook de nieuwste AirPods en Apple watches voorzien van deze techniek, waardoor ze ook gemakkelijk en snel draadloos kunnen opladen. Apple Watch opladers die snel en draadloos werken zijn inmiddels zo goed als de standaard geworden, en vaak kun je er niet alleen je Apple Watch mee opladen, maar ook nog eens je Apple iPhone of je Apple AirPods!

  • dinsdag 5 april 2022 12:52

Is je iPhone geheugen vol? De beste tips op een rij

Het geheugen van je iPhone vol? iPhones krijgen steeds meer opslagruimte. Dat betekent tegelijkertijd ook dat oudere iPhones met minder opslagruimte steeds minder ruimte over zullen hebben om bijvoorbeeld te updaten. Door het downloaden van steeds meer apps en games verbruik je meer opslagruimte op je toestel. Bovendien is er een trend gaande; steeds meer apps worden steeds groter. Daardoor is de kans dat het geheugen op een gegeven moment vol is ook groter. Er zijn verschillende manieren om ervoor te zorgen dat je weer wat ruimte vrij hebt.

  • zaterdag 26 maart 2022 10:24

Je iPhone-locatievoorzieningen aanzetten, uitzetten, en beheren doe je zo!

Met behulp van locatievoorzieningen kunnen Apple en externe apps en websites informatie verzamelen en gebruiken aan de hand van de locatie van jouw iPhone. Dat kan heel handig zijn. Het meest bekende voorbeeld is je GPS. Op je telefoon zie jij je locatie, je plant de route van jouw locatie naar een nieuwe bestemming en de GPS ‘volgt’ je terwijl hij de route realtime voor je uitzet. Of je vraagt het dichtstbijzijnde benzinestation te zoeken. Of je staat midden op het platteland met pech langs de weg staat en er geen straatnaambordje of wegwijzer in de buurt staat, en de ANWB kan je, mits je hun app hebt, toch vinden. Je kan de pechdienst zelfs in de laatste kilometers precies volgen op een kaartje. De voordelen van het aanzetten van locatievoorzieningen zijn dus groot.

Maar je kan het ook vervelend vinden dat sommige websites of apps jouw locatie weten. Dan kan je de locatievoorzieningen uitzetten. Hieronder leggen we precies uit hoe dat moet. Maar voordat we dit doen gaan we eerst wat dieper in op de locatievoorzieningen zelf. Want hoe ‘weet’ jouw telefoon eigenlijk waar je bent?

  • donderdag 10 maart 2022 09:17

Je iPhone instellingen wissen, zo pak je het aan

Er zijn verschillende redenen om je telefoon terug te zetten naar de standaardwaarden. Omdat hij helemaal is vastgelopen omdat hij te vol zit bijvoorbeeld, omdat je per ongeluk een scammersapp hebt gedownload of gewoon omdat je helemaal ‘fris’ wilt beginnen en je telefoon weer naar eigen inzicht wilt opbouwen met nieuwe apps en instellingen.

Als jij je iPhone-instellingen wilt wissen maar je wilt geen gegevens kwijtraken, moet je een reservekopie maken. Deze kan je later terugzetten om je telefoon zodat je niets kwijt bent. We beginnen met een uitleg over hoe je een reservekopie maakt, daarna gaan we dieper in op het wissen van je iPhone-instellingen.

  • dinsdag 1 maart 2022 11:03

Zo betaal je op je iPhone

Met de iPhone zijn er verschillende manieren om te betalen. Bijvoorbeeld als je net eten hebt besteld en deze thuis wilt laten bezorgen. Of bijvoorbeeld wanneer je een product hebt gekocht in een webshop. Maar ook als je in een fysieke winkel staat, kun je je iPhone gebruiken om te betalen. Bijvoorbeeld aan de hand van Apple Pay. Apple Pay is al een paar jaar actief in Nederland en is bij vrijwel alle grote banken te gebruiken. Een aantal banken is nog niet bij het systeem aangesloten.

  • zondag 20 februari 2022 17:05

Je iPhone opnieuw instellen? De beste tips op een rij

Het kan raadzaam zijn om je iPhone opnieuw in te stellen als deze niet meer aangaat, maar je je toestel bijvoorbeeld wel van de hand wilt doen. Er zijn verschillende situaties waarbij het helpt om je smartphone naar de fabrieksinstellingen terug te zetten. Bijvoorbeeld als je last hebt van hardnekkige problemen waarbij het opnieuw opstarten van je iPhone niet voldoende is. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, zodat je binnenkort weer je iPhone als nieuw hebt.

  • maandag 14 februari 2022 16:33

Telefoonnummers blokkeren op je iPhone: de allerbeste tips!

Voor de zoveelste keer word je gebeld door die persoon die je echt niet wil spreken… Wegdrukken kan niet want dan weet hij dat jij je telefoon in je handen hebt en hem dus bewust negeert en zelfs wegdrukt. Maar je kan de telefoon ook niets steeds over laten gaan. Of je ziet aan het nummer dat een opdringerig callcenter contact met je probeert te zoeken. Maar daar zit je helemaal niet op te wachten, nu niet en eigenlijk helemaal nooit.

Dan blokkeer je de persoon of het nummer op je iPhone! Op deze manier kan je opdringerige mensen, callcenters of bellers uit vreemde landen blokkeren. Ook is het mogelijk om onbekende en anonieme bellers te blokkeren.

  • zondag 6 februari 2022 11:17

3 goede tips voor dingen die je met je smartphone kunt doen als je je verveelt

Verveel je je op een bepaald moment, maar heb je wel je iPhone of Android smartphone bij de hand? Dan hebben wij wat leuke en goede tips voor je zodat je de tijd dat je je verveelt wel doorkomt.

  • dinsdag 25 januari 2022 11:16

Alles wat je moet weten over de Apple iPhone 13

De iPhone 13 is de nieuwste smartphone van Apple. In september vorig jaar werd het model geïntroduceerd. Heb jij de lancering gemist? In dit artikel staat alles wat je moet weten over het nieuwste paradepaardje van Apple nog eens op een rijtje.

  • donderdag 13 januari 2022 09:54

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek mannes, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 233 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen