Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Mannes (pagina 2)

Houd je aandacht erbij tijdens het autorijden met de iPhone instelling Focus ‘Autorijden’

De Focus ‘Autorijden’ op je iPhone bij de instellingen, kan je goed helpen om je aandacht erbij te houden tijdens het autorijden. De overheid voert er volop campagne voor: houd je smartphone niet vast tijdens het autorijden en laat je niet afleiden. Deze campagne heet ‘MONO’ en geldt dus ook voor het gebruik van je smartphone. Om ervoor te zorgen dat je je telefoon echt links laat liggen tijdens het autorijden, heeft Apple een handige functie bedacht waarmee je veilig de weg op kunt. Zo kun je tijdens het autorijden de Autorijden-focus inschakelen. Op die manier word je onderweg niet meer gestoord door meldingen, want deze worden tijdens het autorijden geblokkeerd.

  • woensdag 6 maart 2024 13:10

Foto’s op je iPhone kwijt? Zo kun je het herstellen…

Ben je je foto’s kwijt op je iPhone? Kun je dit herstellen: het antwoord is ja, en wij leggen je uit hoe. Uh oh, je hebt net foto’s gemaakt van je nieuwe huisdier of die prettige vakantie, maar nu ben je een paar foto’s kwijt. Of je hebt zelf foto’s verwijderd uit je fotoalbum op je iPhone, maar bent nu bang dat je die foto’s voorgoed kwijt bent. Goed nieuws: in veel gevallen kun je je foto’s op je iPhone terughalen. Maar de vraag is wel wanneer je de foto hebt verwijderd. Een foto komt in een speciale bewaarmap terecht als je deze op je iPhone verwijdert. De foto’s zijn dan nog niet echt weg. Daardoor kun je binnen 30 dagen naar je prullenbak op het toestel gaan en de foto’s terug toveren. Maar wacht je langer, dan ben je te laat en zijn je foto’s weg. Het kan ook gebeuren dat je je foto’s kwijt bent geraakt toen je de software van je iPhone hebt hersteld.

  • dinsdag 27 februari 2024 10:47

iPhone scherm registreert geen aanrakingen, dit kun je doen om het te op te lossen

Heb je een iPhone, maar reageert je scherm niet meer op aanrakingen? Oplossen is goed te doen! Er kunnen verschillende zaken aan de hand zijn. Als je een screen protector hebt, kan dat de oorzaak zijn. Maar er kan ook meer aan de hand zijn. Bijvoorbeeld als je last hebt van waterschade of je iPhone hebt laten vallen. Maar reageert je iPhone uit het niets helemaal niet meer? Dan kun je een aantal dingen proberen.

  • woensdag 14 februari 2024 09:19

Siri werkt niet meer op je iPhone, zo kun je de problemen oplossen

Werkt Siri niet meer op je iPhone, en wil je dit oplossen? Lees dan verder hoe je de problemen kunt oplossen. Siri is al sinds 2010 je trouwe assistent op je iPhone en iPad. Later werd Siri ook uitgebreid naar andere apparaten. Door Siri te gebruiken, kun je aan de hand van je stem een commando geven of een vraag stellen. Zo kun je bijvoorbeeld vragen of je morgen een paraplu mee moet nemen, of Siri opdragen om een afspraak in je agenda te zetten. Met deze virtuele assistent wordt het gebruik van je Apple apparaten dus een stuk gemakkelijker. Om deze reden kan het vervelend zijn als de slimme assistent het opeens niet meer doet.

  • vrijdag 2 februari 2024 14:01

Zo verwijder je een iCloud Lock van je iPhone

Een iCloud lock van je iPhone verwijderen? Wij leggen uit hoe je dit kunt doen. 

Je ziet ze regelmatig op Marktplaats verschijnen tegen stuntprijzen: iPhones en iPads met een zogenaamde iCloud Lock. Dat betekent dat het apparaat via iCloud is vergrendeld. Als je te maken krijgt met zo’n lock, betekent het meestal dat het toestel is vergrendeld omdat het als verloren of gestolen is opgegeven. Daarom is het niet erg aantrekkelijk om zo’n toestel te kopen. Want in veel gevallen krijg je de lock er niet meer af. Maar als je het toestel bij Apple hebt gekocht en last hebt van een iCloud Lock, kun je deze wel laten verwijderen.

  • zondag 28 januari 2024 16:48

Evolutie van de iPhone-interface: technische trends en innovaties die de gebruikerservaring op digitale platforms verbeteren

De iPhone heeft sinds zijn introductie de wereld van mobiele technologie totaal veranderd. Het is niet alleen het toestel zelf dat indruk maakt, maar vooral de gebruikersinterface (UI) die constant evolueert en de manier waarop we met onze smartphones omgaan, herdefinieert. We gaan dieper in op de technische trends en innovaties achter de iPhone-interface en hoe deze de gebruikerservaring op digitale platforms hebben verbeterd.

  • maandag 22 januari 2024 09:12

7 Redenen waarom iOS gaming apps een betere game ervaring bieden

iOS apparaten bieden gamers een betere gaming ervaring, met meer kwalitatieve games, minder problemen en betere gameplay. Android apparaten hebben hun plaats, maar als je kwalitatief mobiel wil gamen, dan is iOS voor jou.

Het is geen geheim dat het debat tussen fans van Apple en Android smartphones al jarenlang woedt, en natuurlijk hebben zowel Apple als Android smartphones voor- en nadelen.

Speel jij ook graag mobiele games op je smartphone? Dan is Apple iOS de beste optie, en we leggen je nu uit waarom dit het geval is.

  • dinsdag 9 januari 2024 16:25

Je iPhone camera stelt niet scherp: zo verhelp je het

Stelt je iPhone camera niet meer scherp, net op het moment dat je een mooie foto wilt maken? Dit is te verhelpen. Het kan zo maar zijn dat je het belangrijkste moment mist als je camera niet goed scherp is als je een foto wilt maken. Het niet scherpstellen van de camera van je iPhone is een frustrerend probleem, en het is belangrijk om dit probleem op te lossen. De oorzaken van het niet scherpstellen van de camera kunnen verschillend zijn. Zo kan het uiteraard zijn dat je camerasysteem niet meer naar behoren werkt, bijvoorbeeld door vuil of schade. Maar het kan ook gaan om een probleem in de software van je iPhone. De eerste stap om het probleem op te lossen, is dan ook achterhalen waar het probleem door veroorzaakt wordt.

  • zondag 17 december 2023 09:38

Het gebruik van HomeKit via je iPhone of andere Apple apparaten, zo werkt het...

Via je iPhone of andere Apple apparaten HomeKit gebruiken? Wij leggen je uit hoe je dit succesvol doet!

Heb je plannen om een smart home te maken en gebruik je voornamelijk Apple-apparatuur? Dan kun je gebruikmaken van HomeKit. Dankzij deze slimme manier om je huis te beheren kun je verschillende apparaten met je stem bedienen. Zo kun je Siri bijvoorbeeld vragen om het licht op de overloop aan of uit te doen. Daarvoor dien je je accessoires wel in te delen in kamers en zones. Met HomeKit kun je gemakkelijk allerlei slimme apparaten koppelen en op die manier met elkaar samen laten werken. Dat geldt niet alleen voor lampen, maar ook voor sloten en zelfs je verwarming. Ook apparaten die niet slim zijn, kun je in HomeKit koppelen aan de hand van een slimme stekker. Op die manier heb je altijd de volledige controle over al je apparaten.

  • dinsdag 5 december 2023 15:58

Deze 10 iPhone tricks moet je kennen!

Je telefoon heeft meer mogelijkheden dan je wellicht beseft, maar vaak blijven de talloze verborgen instellingen en functies onbenut wanneer je hem voor het eerst in handen hebt. Het gebeurt soms dat je pas ontdekt hoe je iets eenvoudigs moet doen op het moment dat je het daadwerkelijk nodig hebt. Er zijn zoveel handige functies. Wij hebben 10 manieren om meer uit je iPhone te halen. Deze zal je hoogstwaarschijnlijk keer op keer blijven gebruiken.

  • donderdag 23 november 2023 16:56

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek mannes, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 147 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen