Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

De beste zakelijke apps voor de iPhone en iPad

Je vindt hier onze artikelen over de beste zakelijke apps voor je iPhone en iPad. Met deze nieuws artikelen geven we je tips, achtergrondinformatie en uitleg over zakelijke apps.

 

Energieverbruik inzichtelijk met energieverbruik-apps

Niet iedereen doet het, maar iedereen weet eigenlijk wel dat het belangrijk is om energie te besparen. Besparen is niet alleen goed voor het milieu, maar kan ook nog eens voor een fors lagere energierekening zorgen. Om te kunnen weten hoe je energie kunt besparen zal je eerst moeten ontdekken wanneer je veel energie gebruikt. Dit inzicht in je energieverbruik kun je krijgen door het gebruik van een energieverbruik-app of een slimme thermostaat. De apps zijn vaak gratis en laten precies zien wanneer je veel of weinig energie verbruikt. Handig, ook om te zien of je over je voorschotbedrag heen gaat of niet.

  • vrijdag 13 april 2018 11:47

De beste cryptocurrency apps voor je iPhone en iPad

Of je nu een beginnende of gevorderde cryptohandelaar bent, deze cryptocurrency apps voor de iPhone en iPad zijn een must om op de hoogte te blijven van de laatste cryptokoersen. Daarnaast kun je ze ook goed gebruiken om je cryptocurrency-portfolio op te managen.

  • zondag 7 januari 2018 22:01

iPhone 8 zal "supercycle" ontketenen

Is er storm opkomst? Nope. Als het aan de analisten van Morgan Stanley ligt, rijzen de verkoopcijfers van Apple straks de pan uit. 

  • zaterdag 1 april 2017 19:14

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek zakelijk, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 3 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.