Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple iPhone 8 nieuws - het laatste nieuws, tips en geruchten

Hier vind je het laatste Apple iPhone 8 nieuws. Onze nieuws artikelen bevatten tips, geruchten, informatie en weetjes over de iPhone 8.

 

Hoe zit het met de accuduur van iPhone 8?

Nog nooit eerder werd een iPhone zoveel gehypet als de iPhone 8. De meest geweldige functies schieten voorbij in het nieuwsoverzicht. Maar hé, hoe zit het met de praktische zaken? Neem bijvoorbeeld de accu.

  • zondag 30 april 2017 19:58

iPhone 8 krijgt smart connector aansluiting

Met deze aansluiting gaat er een wereld open voor draadloos opladen en augemented reality. 

  • maandag 24 april 2017 22:52

iPhone 8 verschijnt pas in oktober of november

Nog even wat extra geduld! Volgens een betrouwbare bron zal de iPhone 8 pas in oktober of november gelanceerd worden. 

  • maandag 24 april 2017 22:23

Apple bestelt 92 miljoen OLED-schermen bij Samsung

De deal tussen Apple en Samsung is rond. Apple bestelt niet 70 miljoen gebogen OLED-schermen bij Samsung, maar 92 miljoen. Dit is een flink aantal en vestigt hoge verwachtingen voor de iPhone 8.

  • zondag 23 april 2017 20:59

Touch ID levert problemen op bij de iPhone 8

Als het aan de geruchten rondom de iPhone 8 ligt, verschijnt de nieuwe iPhone met een Touch ID-sensor in het scherm. Een prachtig stukje design, maar ook een flinke hoofdbreker voor de ingenieurs bij Apple. Zo zou het kunnen dat deze techniek voor vertraging in het productieproces zal zorgen.

  • donderdag 20 april 2017 20:59

‘Nieuwe iPhone krijgt verticale camera en roestvrijstalen frame’

De nieuwe iPhone, die in september gepresenteerd wordt, zal volgens de laatste geruchten zijn voorzien van een roestvrijstalen behuizing en een verticale camera. Het nieuws komt helemaal uit Japan en is gebaseerd op anonieme bronnen uit Azië.

  • dinsdag 18 april 2017 14:06

Gehoord in de wandelgangen: nieuwe features iPhone 8

Er is een schematische tekening van de iPhone 8 uitgelekt uit een fabriek van Foxconn, hierop zijn heel veel details over de iPhone 8 te vinden! Wij gingen op onderzoek uit en hebben de geruchten in dit artikel op een rijtje gezet. 

  • donderdag 13 april 2017 16:09

iPhone 8 iets minder duur dan gedacht

True Tone, 3D-camera's, een OLED scherm. We kunnen een hoop nieuwe functies verwachten in de iPhone 8, maar welke prijs gaan we daarvoor betalen?

  • zaterdag 8 april 2017 20:27

Massaproductie van iPhone 8 chips start in april

Er is weer nieuws vanuit het productielandschap van Apple: de massaproductie van de A11-processorchip begint in april. Dit goede nieuws meldde Digitimes gisteren.

  • dinsdag 28 maart 2017 16:46

Retina versus OLED

Retina versus OLED. Nu Apple de overstap gaat maken van Retina naar OLED, willen wij alles weten.

  • maandag 20 maart 2017 20:49

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone 8, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 120 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.

Apple iPhone 8 nieuws - het laatste nieuws, tips en geruchten (pagina 9)


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.