Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Nieuws over de iPhone (pagina 4)

In de rubriek iPhone vind je al het nieuws dat over de iPhone gaat, onder meer over releases, updates, verbeteringen en aankondigingen.

 

Zo betaal je op je iPhone

Met de iPhone zijn er verschillende manieren om te betalen. Bijvoorbeeld als je net eten hebt besteld en deze thuis wilt laten bezorgen. Of bijvoorbeeld wanneer je een product hebt gekocht in een webshop. Maar ook als je in een fysieke winkel staat, kun je je iPhone gebruiken om te betalen. Bijvoorbeeld aan de hand van Apple Pay. Apple Pay is al een paar jaar actief in Nederland en is bij vrijwel alle grote banken te gebruiken. Een aantal banken is nog niet bij het systeem aangesloten.

  • zondag 20 februari 2022 17:05

Je iPhone opnieuw instellen? De beste tips op een rij

Het kan raadzaam zijn om je iPhone opnieuw in te stellen als deze niet meer aangaat, maar je je toestel bijvoorbeeld wel van de hand wilt doen. Er zijn verschillende situaties waarbij het helpt om je smartphone naar de fabrieksinstellingen terug te zetten. Bijvoorbeeld als je last hebt van hardnekkige problemen waarbij het opnieuw opstarten van je iPhone niet voldoende is. Er zijn meerdere manieren om dit te doen, zodat je binnenkort weer je iPhone als nieuw hebt.

  • maandag 14 februari 2022 16:33

Telefoonnummers blokkeren op je iPhone: de allerbeste tips!

Voor de zoveelste keer word je gebeld door die persoon die je echt niet wil spreken… Wegdrukken kan niet want dan weet hij dat jij je telefoon in je handen hebt en hem dus bewust negeert en zelfs wegdrukt. Maar je kan de telefoon ook niets steeds over laten gaan. Of je ziet aan het nummer dat een opdringerig callcenter contact met je probeert te zoeken. Maar daar zit je helemaal niet op te wachten, nu niet en eigenlijk helemaal nooit.

Dan blokkeer je de persoon of het nummer op je iPhone! Op deze manier kan je opdringerige mensen, callcenters of bellers uit vreemde landen blokkeren. Ook is het mogelijk om onbekende en anonieme bellers te blokkeren.

  • zondag 6 februari 2022 11:17

3 goede tips voor dingen die je met je smartphone kunt doen als je je verveelt

Verveel je je op een bepaald moment, maar heb je wel je iPhone of Android smartphone bij de hand? Dan hebben wij wat leuke en goede tips voor je zodat je de tijd dat je je verveelt wel doorkomt.

  • dinsdag 25 januari 2022 11:16

Wat is refurbished en waarom zou ik hier voor kiezen?

Overweeg je om een gave telefoon zoals de Iphone X te kopen? Dan kun je ook kiezen voor een refurbished smartphone. Een refurbished smartphone is ook wel een telefoon die weer te koop is aangeboden nadat deze uitvoerig is gecontroleerd door een professional. Dit kan een telefoon zijn die weinig is gebruikt door de vorige eigenaar of vanwege een fabricagefout wordt herverpakt en tegen een lagere prijs aangeboden wordt. Een refurbished smartphone is vaak 40% goedkoper dan de nieuwprijs van de telefoon. In dit artikel vertellen we waarom je zeker voor een refurbished telefoon moet kiezen. Lees snel verder voor meer informatie.

  • dinsdag 11 januari 2022 16:32

Zo repareer jij zelf je iPhone na waterschade

Het gebeurt iedereen wel eens. Je iPhone is per ongeluk wezen zwemmen en gaat na een duik niet meer aan. Wat doe je dan? In sommige gevallen kan je een aantal dingen doen om de waterschade te beperken of op te lossen. In dit artikel leer je hoe je jouw defecte iPhone weer aan de praat krijgt.

  • donderdag 16 december 2021 08:53

Waar moet je op letten bij het kopen van een iPhone?

Een nieuwe telefoon kan best wel een investering zijn, vooral als je favoriete telefoon merk Apple is. Het is dan ook zaak een verstandige beslissing te nemen als je een iPhone aanschaft. Je kan kiezen voor een nieuwe Apple of gaan voor een tweedehands exemplaar. Hoe dan ook moet je een iPhone uitzoeken die past bij jouw wensen. Wil jij binnenkort een nieuwe iPhone kopen en vraag je je af wat de beste iphone is voor jou? Lees verder en laat je informeren.

  • maandag 13 december 2021 10:07

Je iPhone geblokkeerd? De 3 allerbeste tips hiervoor!

Is jouw iPhone nu geblokkeerd? Wanneer je een aantal keer de verkeerde code invoert wordt je iPhone geblokkeerd. In het begin duurt die blokkade niet zo lang maar uiteindelijk kun je er helemaal niet meer in. Hieronder vind je drie handige tips om die blokkade ongedaan te maken. Lees gauw wat je moet weten over dit onderwerp.

  • dinsdag 30 november 2021 10:27

De voordelen van Apple CarPlay

Met de Apple CarPlay is dat gedoe met een rondslingerende iPhone en niet werkende navigatie verleden tijd. Misschien gebruik je al een telefoonhouder in de auto of misschien leg je je iPhone nog gewoon op het dashboard. Dan herken je je vast in de frustratie van het navigeren. Steeds wanneer er een afslag komt, staat het volume te zacht of verplaatst je iPhone zich naar een donkere hoek ergens in de auto, omdat je te hard door de bocht rijdt. Weg is de navigatie. Je doet nog een onhandige poging om je iPhone te vinden en de navigatie weer te installeren, maar het wil niet baten. Gelukkig is daar een oplossing voor: de Apple CarPlay. Hier lees je welke voordelen de Apple CarPlay biedt.

  • zaterdag 20 november 2021 11:24

Je iPhone inruilen: 5 zaken waar je op moet letten

Je iPhone inruilen? Wat is je iPhone waard als je deze inruilt...? Wanneer het toestel onbeschadigd is dan krijg je hier een hoge inruilwaarde voor. Vaak gaat het om een cadeaubon die je kunt besteden aan een nieuwe iPhone of accessoires. Zorg dat - als je op het punt staat om je oude iPhone in te ruilen - dat je voor de hoogste waarde gaat. Hieronder vind je 5 zaken waar je in dit geval op moet letten.

  • donderdag 11 november 2021 15:58

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek iphone, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 281 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:
Bekijk alle abonnementen met toestel Bekijk alle abonnementen zonder toestel Bekijk alle losse toestellen