Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Geruchten (pagina 19)

De rubriek geruchten geeft je een overzicht van alle geruchten die er zijn over onder andere Apple, nieuwe iPhone toestellen en accessoires voor de iPhone.

 

'Apple werkt samen met Coach aan nieuwe bandjes voor de Watch'

Apple werkt samen met het modemerk Coach aan een nieuwe lijn Apple Watch bandjes, aldus modesite 'Haute Ecriture'. Volgens deze website zijn medewerkers van Coach op de hoogte gebracht dat de nieuwe bandjes in juni worden geïntroduceerd.

  • maandag 2 mei 2016 09:58

WWDC 2016: 13 t/m 17 juni 2016, wat verwachten we?

Als je het netjes vraagt, krijg je gewoon antwoord. Siri verklapt de datum van WWDC: Apple's ontwikkelaarsevenement. Regelmatig worden er op WWDC nieuwe Apple producten aangekondigd, dit jaar waarschijnlijk iOS 10 en een nieuwe versie van MacOS(X): 10.12.

  • dinsdag 19 april 2016 09:26

Apple gaat weer terug naar iPhone met glazen behuizing in 2017

Volgens analyst Ming-Chi Kuo laat Apple in 2017 de aluminium case achter zich en gaat het bedrijf terug naar volledig glazen behuizingen met een glazen achterzijde, zoals we deze kennen van de iPhone 4 en 4s toestellen.

  • maandag 18 april 2016 10:04

‘Verkoop Apple Watch daalt met 25% in 2016 + nieuw S-model’

Een van de meest gerenommeerde Apple specialisten, Ming-Chi Kuo, heeft voorspelt dat er dit jaar aanzienlijk minder Apple Watches zullen worden verkocht. Ook vertelde hij over de nieuwe Apple Watch S variant.

  • maandag 11 april 2016 19:23

Apple's winstmarge op de iPhone SE is relatief klein

Ondanks het feit dat er goedkopere onderdelen voor de iPhone SE gebruikt worden is Apple's winstmarge op deze nieuwe smartphone relatief klein. Hoe groot is dit verschil?

  • maandag 4 april 2016 09:29

Foto's nieuwe iPhone SE Dutch edition uitgelekt

Vandaag zijn afbeeldingen van een nieuwe iPhone variant uitgelekt: de iPhone SE Dutch edition. Omdat de iPhone SE in Nederland al zo veel besteld is gaat Apple deze bijzondere variant op de markt brengen. Lees hier alles over dit nieuwe toestel!

  • vrijdag 1 april 2016 10:08

iPhone 7 gaat 'fan-out' technologie gebruiken om interne ruimte te besparen

Volgens de Koreaanse nieuwswebsite Etnews gaat Apple een fan-out technologie gebruiken voor bepaalde onderdelen in de iPhone 7. Dit resulteert in meer ruimte voor andere onderdelen.

  • vrijdag 1 april 2016 09:24

'Overname Sharp door Foxconn deze week afgerond'

Het bedrijf achter de productie en assemblage van de Apple iPhone en iPad heeft al meerdere malen interesse getoond in het noodleidende Sharp. Sharp is vooral bekend van LCD Displays. Foxconn zou 3,1 miljard euro over hebben voor de overname.

  • maandag 28 maart 2016 08:48

Afbeelding Apple EarPods voor iPhone 7 uitgelekt

Vandaag zijn afbeeldingen van Apple EarPods met een Lightning aansluiting uitgelekt: dit ondersteunt het gerucht dat de iPhone 7, die in september verwacht wordt, géén 3,5mm jack aansluiting meer heeft.

  • maandag 21 maart 2016 10:48

Apple contracteert voormalig Microsoft manager voor digitale veiligheid

De veiligheidsdicussie rondom Apple blijft doorgaan. Ondertussen heeft Apple de voormalig general manager informatie en veiligheid van Microsoft in dienst genomen. 

  • zondag 20 maart 2016 19:12

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek geruchten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 275 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.