Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Als je op zoek bent naar een leuke manier om je tijd te vullen, dan is er geen betere optie dan het spelen van games. Met de introductie van smartphones en tablets hebben we nu toegang tot een oneindig aantal mogelijkheden als het gaat om het spelen van games. Als iPhone-gebruiker kun je profiteren van de enorme selectie aan spellen die verkrijgbaar zijn in de App Store. Hieronder vind je enkele van de beste spellen voor iPhone die momenteel beschikbaar zijn: 

1. Monument Valley 2 – Deze game combineert prachtige visuele elementen met uitdagende puzzels om een unieke gameplay-ervaring te creëren. 
2. Alto's Odyssey – Ontdek eindeloze landschappen terwijl je gaat snowboarden, grinden, sprongen maakt en meer doet in dit adembenemende avontuur. 
3. Threes! – Een meeslepend puzzelspel waarbij je getallen koppels moet maken om punten te scoren voordat het bord vol is met cijfers. 
4. The Room: Old Sins – Dit spannende mysterieuze puzzel spel stelt jouw logische denkvermogen op de proef door middel van 3D-puzzels, in eenvoudige maar realistisch ontworpen wereldjes. 
5. Plague Inc.– In dit strategische simulatiespel moet je eigenlijk proberen de wereld te infecteren met dodelijke virussen terwijl je ook probeert de wereldbevolking voor jou te winnen met politieke invloeden.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Wat zijn de meest populaire spellen voor iPhone?

De meest populaire spellen voor iPhone zijn momenteel Fortnite, Call of Duty: Mobile, Roblox, Minecraft, PUBG Mobile en Candy Crush Saga. Iedereen met een smartphone kan natuurlijk kiezen uit duizenden spellen. Van het bezoeken van nieuw online casinos in Nederland, tot het spelen van oude spellen waar nu een app voor is, al kan er ook gewoon worden gekozen voor games die ook op andere consoles populair zijn. Al deze spellen hebben allemaal miljoenen actieve spelers wereldwijd, en dat is niet voor niets.

Tips en trucs om het meeste uit je iPhone-spellen te halen

Als je het meeste uit je iPhone spellen wil halen, is het belangrijk om de juiste tips en trucs te kennen. Ten eerste is het aangeraden om de instellingen van je spel goed te bekijken. Veel spellen bieden verschillende opties voor moeilijkheidsgraad, graphics en andere instellingen die je kan aanpassen om ervoor te zorgen dat het spel zo leuk mogelijk is. Daarnaast is het ook belangrijk om gebruik te maken van alle hulpmiddelen die beschikbaar zijn in de game. Dit kan variëren van hints tot extra levens of power-ups. Als je deze hulpmiddelen slim gebruikt, kan dit helpen om verder te komen in het spel en meer punten te scoren.

Is er een gratis versie van elk spel beschikbaar voor iPhone?

Hoewel er veel gratis spellen beschikbaar zijn voor iPhones, is het niet zo dat elk spel een gratis versie heeft. Sommige spellen kunnen alleen worden gekocht in de App Store en andere bieden een gratis proefversie aan waarmee je bepaalde functies kunt uitproberen voordat je de volledige versie koopt. Er zijn ook veel spellen die geld verdienen door middel van advertenties of microtransacties, waarbij je extra content of upgrades kan kopen met echt geld. Als je op zoek bent naar een specifiek spel, raden we aan om te controleren of er eerst een gratis versie beschikbaar is voordat je de betaalde versie koopt.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer