Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Berichten van: Anne Braas

Anne Braas

Kaylee Laurens

Altijd op zoek naar funfacts. Of dit nou over de nieuwste smartphone, koffie of surfen gaat, ze is onwijs nieuwsgierig. Gewapend met een smartphone of GoPro gaat Anne opzoek om het vast te leggen. Daarnaast is ze gek op sporten, muziek en Mario Kart.

Je ziet hieronder alle berichten geplaatst door Anne Braas. 

 

Check jouw batterijverbruik met iOS 12

Dat Apple met iOS 12 weer leuke features heeft verwerkt dat wisten we al. Een van deze leuke nieuwe features is het gedetailleerd bekijken van het batterijverbruik van je iPhone. En zo werkt het!

  • vrijdag 21 september 2018 19:42

Bekijk je schermtijd via iOS 12

Apple is actief bezig om hun klanten bewust te maken van de schermtijd. Vanaf iOS 12 is het mogelijk om jouw schermtijd te bekijken. Wat houdt de schermtijd in?

  • donderdag 20 september 2018 19:15

Rij veilig zonder iPhone

Op 13 september is de overheid een nieuwe campagne gestart tegen het appen tijdens het autorijden en het fietsen. We zien steeds meer mensen met hun iPhone in hun hand op de fiets aldus de overheid. Hier een aantal tips zodat jij niet tijdens het rijden naar je iPhone hoeft te grijpen.

  • dinsdag 11 september 2018 14:55

Hoe maak je geen Live Photos met je iPhone

Live Photos maken met je iPhone. De een houdt ervan en de ander haat het bewegend beeld. Met behulp van deze tool kan je echt waanzinnige foto’s maken. Voor degenen die het liever niet gebruiken: je leest hier hoe je live foto’s op je iPhone uitzet.

  • dinsdag 11 september 2018 13:40

Zo stoort jouw iPhone jou niet tijdens de vakantie

We leven in een tijdperk waar we overal in Europa met onze iPhone gratis gebruik kunnen maken van 4G. Super chill hoor ik je denken, maar ik verlang wel eens naar de tijd dat je met je iPhone op zoek ging naar de beste wifi plek. Met deze tips kan je oude tijden herleven.

  • maandag 6 augustus 2018 20:25

De beste vierdaagse apps voor je iPhone

Helaas heeft de organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse het niet voor elkaar gekregen om de Vierdaagse app op tijd klaar te hebben voordat de wandelaars van start gaan. De app is nog niet beschikbaar voor iOS, maar we hebben natuurlijk een aantal alternatieven.

  • maandag 16 juli 2018 20:37

Apple schakelt hulp van LG in voor oled-schermen

Apple zou de samenwerking aan zijn gegaan met LG om oled-schermen af te nemen. Het gaat slechts om een beperkte hoeveelheid waarmee Apple minder afhankelijk wordt van Samsung voor de oled-schermen.

  • vrijdag 29 juni 2018 14:19

Apple en Samsung begraven de strijdbijl

Het was een jarenlange patentenstrijd, maar daar is nu eindelijk een eind aan gekomen. Apple en Samsung hebben een schikking getroffen en hebben de strijdbijl begraven.

  • donderdag 28 juni 2018 23:39

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek anne braas, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 62 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.