Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Whatsapp, iMessage, Facebook messenger, noem het maar op. Het zijn allemaal berichtendiensten waarbij je makkelijk een inkomend bericht kun negeren. Je iPhone trilt maar eenmalig en dan is het alweer klaar. Wanneer je een inkomend telefoongesprek wilt weigeren dan lijkt dit soms wel lastig, maar niks is minder waard. 

Wanneer je je iPhone niet op wilt nemen, omdat je druk bent of gewoon geen zin hebt om te bellen dan kun je er altijd voor kiezen om je telefoon gewoon te laten trillen en rinkelen. Vrij irritant als je op een openbare plek bent en mensen je op den duur wel aan gaan kijken. Natuurlijk kan je het gesprek ook weigeren.

Telefoongesprek weigeren

Er zijn op je iPhone twee manieren om een gesprek te weigeren of te negeren. En eigenlijk is het vrij eenvoudig. Wanneer je gebeld wordt, kan je twee keer op de aan/uit knop klikken. Hiermee wordt het gesprek doorgeschakeld naar je voicemail.

Wil je niet aan de beller laten weten dat je hem of haar met opzet negeert? Dan kan je ook één keer op de aan/uit knop klikken. Hiermee wordt het geluid en het trillen gemute, maar blijft de oproep wel binnenkomen. Het gesprek blijft nu door gaan tot de beller ophangt of tot er doorgeschakeld wordt naar de voicemail.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer