Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Het komt regelmatig voor dat je bestanden moet converteren. Het is daarom handig om over de juiste software te beschikken. Er bestaat namelijk software die speciaal is gemaakt voor het converteren van bestanden. Het grote voordeel hiervan is dat het ook nog eens erg simpel werkt. Je hoeft dus nooit meer moeite doen om je bestanden te converteren. We leggen je in een aantal stappen uit wat de voordelen hiervan zijn en hoe het werkt.

De software

Er bestaat dus software die je kan helpen bij het converteren van je bestanden. Een voorbeeld hiervan is Movavi.nl. Hiermee kun je allerlei soorten bestanden converteren. Van foto’s en video’s tot geluidsbestanden, het is mogelijk om tot 180 verschillende formaten te converteren. Je kunt hiermee zelfs je multimedia converteren naar HD. Wanneer je kiest voor dit programma ben je er van verzekerd dat je een van de snelste en meest foutloze programma’s hebt.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Waarom bestanden converteren

Er zijn verschillende redenen om je bestanden te converteren. Soms kun je een bestand niet openen omdat het format niet te openen is, door dit te converteren kun je het wel openen. Ook kan het handig zijn om de bestandsgrootte te verkleinen, bijvoorbeeld als je het moet uploaden of moet versturen. Zelfs als het geluidsniveau van je opnames te laag is kun je dit verhelpen door het bestand te converteren. Het kan dus erg handig zijn.

Hoe werkt het

Het converteren van bestanden is ontzettend simpel, je moet hiervoor wel over de juiste software beschikken. Wanneer je dit hebt kun je in een mum van tijd je bestanden converteren in een aantal makkelijke stappen. Als eerste moet je de media selecteren die je geconverteerd wilt hebben. Vervolgens kies je de juiste uitvoerindeling voor je bestand en klik je op converteren. Het converteren van je bestanden gaat erg snel. Het ligt natuurlijk aan het bestand maar meestal is dit secondewerk.

Premium versie

Er zijn bij dit soort programma’s vaak ook premium pakketten. Wanneer je af en toe een bestand wilt converteren is dit niet nodig. Als je dit regelmatig doet en de kwaliteit erg belangrijk is kun je kiezen voor een premium pakket. Het is dan bijvoorbeeld ook mogelijk om de kwaliteit nog meer te verbeteren, online ondertiteling zoeken, effecten toe te voegen en nog een aantal handige dingen aan je bestanden toe te voegen of aan te passen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer