Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Apple is al jaren aandeelhouder in het produceren en verkopen van smartphones. Apple is een begrip geworden, de iPhone is dan ook hun paradepaardje. Niemand die niet weet wat een iPhone is. Er zijn al super veel iPhone uitgebracht, al wel meer dan 15! De nieuwste iPhone is de iPhone 11. De iPhone 11 heeft veel mooie en nieuwe functies die zijn voorgangers niet hadden. Er zijn veel dingen verbeterd waardoor het een ware gadget voor ieder persoon is geworden. Ben je benieuwd wat deze allemaal in petto heeft en twijfel je zelf om een iPhone 11 te kopen? lees dit artikel dan zorgvuldig door en zult versteld staan wat deze allemaal kan betekenen voor jouw.

Een driedubbele camera lens

De iPhone 11 moet het als eerste hebben van zijn nieuwe camera. Dit is een drie dubbele lens, dit is natuurlijk werkelijk uniek op een telefoon. Er is een extra groothoeklens toegevoegd waardoor je een veel groter gebied kunt vastleggen, super gaaf bij panorama foto’s. de extra lens zorgt ook voor een betere kwaliteit omdat de optische zoom beter is en je in het donker mooiere foto’s kunt maken. Er is dan ook een speciale nachtmodus ontwikkeld door Apple. Ook kun je foto’s beter bekijken met de smart HDR functie. De selfiecamera is ook verbeterd, tegenwoordig maken we meer foto’s met de voorkant dan achterkant. Al die foto’s op social media worden voornamelijk gemaakt met de selfie camera! Een ding is zeker, met de nieuwe iPhone 11 hoef jij geen dure camera meer te kopen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Sneller opladen

De nieuwe iPhone 11 laad sneller op dan iedere andere telefoon. Apple levert een snellader bij de iPhone 11, hierdoor is jouw telefoon binnen  no-time opgeladen. Super handig aangezien telefoons veel worden gebruikt. De iPhone 11 beschikt dan ook over een usb-c lader, je zit niet meer met het gedoe dat Apple gebruikt maakt van een eigen aansluiting.

Een nieuwe chip

De nieuwe A13-chip zorgt ervoor dat de iPhone sneller is dan ooit. Je kan nog sneller navigeren door het menu en jouw telefoon loopt haast nooit meer vast. Ben jij erg ongeduldig en wil je dat jouw telefoon gewoon doet wat hij moet doen? Ga dan voor de iPhone 11! Accessoires nodig? Vergelijk deze op 10 toptest.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer