Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

iPhone nieuws - het laatste Apple iPhone nieuws - alle berichten en artikelen (pagina 24)

Bekijk hier het beste en laatste iPhone nieuws, met artikelen en berichten over Apple, alle soorten iPhones, apps, koopadviezen, reviews, informatie, tips, sociale media, geruchten en meer. Je leest het laatste iPhone nieuws hier als eerste!…

Filter nieuws:

Warm weer versus je iPhone: zo houd jij je iPhone koel

Het warme weer van de afgelopen dagen is genieten. Helaas kan onze favoriete gadget iets minder tegen de hitte. Zo houd jij je hoofd en je iPhone koel!

  • vrijdag 1 juni 2018 08:29

Telegram-updates geblokkeerd door Apple

Dat Rusland al een tijdje mot heeft met Telegram is voor velen niet onbekend. Rusland wil graag dat de app verwijderd wordt uit de App Store. Apple heeft nog niet aan dit verzoek gedaan, maar heeft wel andere maatregelen genomen.

  • donderdag 31 mei 2018 18:57

Vernieuwde videofunctie voor iPhones met dual camera

Smartphones met dual camera’s zijn steeds meer in opkomst. Het voordeel is vooral de mooie scherptediepte, waardoor foto's realistisch tot hun recht komen. Apple is bezig met een vernieuwde videofunctie voor alle iPhones met dual camera. Door deze aanpassing wordt het gebruik van de dubbele camera nog interessanter.

  • woensdag 30 mei 2018 09:51

De helft van de iPhones is afkomstig uit China

Veel producten worden in China geproduceerd. Dit heeft te maken met de veel lagere productiekosten. Zo is ruim de helft van alle iPhones afkomstig uit een van de armste Chinese provincies. Met ruim 500.000 smartphones per dag weet Apple vanuit China heel wat winst binnen te halen.

  • dinsdag 29 mei 2018 15:49

Apple gaat mee met de privacywetgeving

Op 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet definitief in werking getreden. Alle bedrijven moeten aan bepaalde richtlijnen voldoen. Het grote en bekende techbedrijf Apple heeft zijn privacy richtlijnen bijgewerkt. Gebruikers krijgen de mogelijkheid hun eigen data te downloaden, deactiveren of volledig te verwijderen.

  • dinsdag 29 mei 2018 09:48

5 meest populaire Apple apps van 2018

Ieder jaar weer zijn er een aantal apps of applicaties die het beter doen dan de rest. We zetten de vijf trending apps voor Apple smartphones op een rij. Ontdek of jij één van deze apps al op je telefoon hebt staan.

  • maandag 28 mei 2018 15:47

T-Mobile biedt voordelig abonnement met Apple iPhone 8

Tussen alle providerreclames zien we regelmatig T-Mobile voorbijkomen. Een van de meest bekende providers prijst de Apple iPhone 8 goed aan. Zo wordt dit toestel aangeboden met 5 GB data en unlimited bellen. Het gaat hier om een 2-jarig Go Next abonnement.

  • maandag 28 mei 2018 09:41

Anoniem bellen aan- of uitzetten op je iPhone

We zouden het soms vergeten wat de hoofdfunctie van een iPhone eigenlijk is. Er wordt namelijk steeds minder gebeld. We zijn tegenwoordig meer actief op Whatsapp of op social media, maar toch is het wel handig om te weten hoe je anoniem kunt bellen.

  • maandag 28 mei 2018 09:00

Van iPhone naar zelfrijdende auto

Apple gaat de samenwerking aan met Volkwagen. Niet voor een design van de nieuwste iPhone, maar om een zelfrijdende elektrische bus te gaan ontwikkelen. Dit is wat we over deze bijzondere samenwerking weten!

  • zondag 27 mei 2018 21:28

Binnenkort beschikbaar: Apple stylus pen met afstandsbediening

Adonit, producent van stylus pennen voor iPhone en iPad, introduceert binnenkort een stylus pen met afstandsbediening. Hiermee is het mogelijk om snel en eenvoudig selfies te maken.

  • zondag 27 mei 2018 11:39

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Op deze pagina worden alle artikelen getoond binnen de rubriek alle nieuwsberichten, gesorteerd op datum. In deze rubriek bevinden zich in totaal 1415 nieuwsberichten. Je kunt de nieuwsrubriek desgewenst aanpassen hierboven op deze pagina, of verder bladeren door de nieuwsartikelen binnen deze rubriek via het bladermenu.


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.