Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Er zijn tegenwoordig steeds meer mensen die ervoor kiezen om te parkeren met een parkeer app, maar wat is nou de beste parkeer app en wat zijn de voordelen? Door gebruik te maken van de app, kun je aangeven als je ergens staat en als je weg gaat. Vervolgens worden alle keren dat je hebt geparkeerd bij elkaar opgeteld en samengevoegd tot een maandelijkse factuur. Ook veel mensen die parkeren op kosten van de zaak vinden dit erg prettig, zij hoeven namelijk geen bonnetjes meer te bewaren. Naast veel voordelen brengt parkeren via een app ook nadelen en risico’s met zich mee. Bij Alstu.nl is er reeds grondig onderzoek gedaan naar de beste parkeer apps In dit artikel zetten we de beste apps op een rij.

Parkmobile

De app van parkmobile is de bekendste en meest gebruikte parkeer app in Nederland. Je kunt in meer dan 185 steden parkeren via deze app. Een voordeel is dat je niet hoeft te betalen om je te registreren. De kosten per transactie zijn 27 cent. Dit tarief valt dus ook wel mee. Via Parkmobile kun je meerdere auto’s toevoegen.

EasyPark

EasyPark is ook een grote speler in de markt van parkeer apps. EasyPark is in heel Europa actief. Je kunt in meer dan 1200 steden parkeren door heel europa, als je regelmatig in het buitenland bent is dit een goede optie. Je betaald bij deze app ook geen registratiekosten en betaald per transactie 25 cent. Je krijgt zelfs 5 euro tegoed wanneer je je registreert via de app.

YellowBrick

De app van YellowBrick kost in tegenstelling tot de andere wel geld. De eenmalige registratiekosten bedragen 10 euro. Ook de kosten per transactie liggen iets hoger, namelijk op 34 cent. Ondanks de kosten vinden veel mensen het een fijne app die goed werkt. Je kunt terecht in meer dan 140 steden door heel Nederland.

Nadelen en risico’s

Wanneer je kiest voor een parkeer app zijn er wel een aantal dingen waar je op moet letten. Check altijd goed of de juiste parkeerzone is geselecteerd en let op dat je de app uit zet als je weg gaat. Het nadeel van een parkeer app is dat je extra kosten hebt. Je betaald bij sommige al een bedrag om te registreren en je bent sowieso overal een bedrag kwijt voor iedere transactie. Toch kiezen veel mensen voor een parkeer app omdat het gewoon lekker makkelijk is.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer