Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Heb je een iPhone 11 of een iPhone 11 Pro (Max), of overweeg je om één van deze Apple smartphones aan te schaffen? Of heb je een andere iPhones, van een eerdere generatie? Dan is het goed om te weten wat er allemaal mogelijk is om je smartphone te pimpen, te beschermen, en om er handiger mee om te gaan. In dit artikel gaan we daar dieper op in en geven we wat voorbeelden.

Screenprotectors en hoesjes: beschermen en pimpen!

De meeste bekende accessoires voor een iPhone zijn misschien toch wel de hoesjes en screenprotectors. Uiteraard is er een verschil tussen beiden. Met een screenprotector voorkom je krassen op het scherm van je smartphone. Je hebt de keuze uit screenprotectors van glas of van kunststof. Ook zijn er screenprotectors met meer mogelijkheden, zoals ‘privacy glass’ of een filter voor blauw licht. Een hoesje gaat daarentegen echt om je smartphone heen, en beschermt niet alleen het glas / je beeldscherm, maar je hele smartphone. Met een hoesje is je smartphone dus beter beschermd tegen vallen en stoten. Ook is een hoesje een betere manier om je iPhone te pimpen, en meer presentabel te maken. Een screenprotector is over het algemeen goedkoper dan een hoesje, maar daar staat dan weer tegenover dat je qua hoesjes meer keuze hebt. Beschermhoesjes zijn er in allerlei soorten en maten, ook voor de nieuwste iPhones van 2019: de iPhone 11, iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max. Je hebt bijvoorbeeld leren hoesjes, kunststof hoesjes en hoezen van TPU. Qua soorten zijn er bijvoorbeeld ‘book cases’, ‘soft cases’, ‘portemonnee hoesjes’, en ‘flexibele hoesjes’.

Een powerbank: onderweg je iPhone opladen

Een echte handige accessoire voor je iPhone is misschien wel een powerbank. Dit is typisch een handige accessoire die je eigenlijk gewoon moet hebben als je veel onderweg bent. Heb je namelijk geen stopcontact bij de hand, dan kun je je iPhone gewoon opladen via je powerbank. Daardoor hoef je dus nooit meer onbereikbaar te zijn, ook niet bij intensief telefoongebruik. Soms wordt gedacht dat een powerbank duur is, dit is echter niet waar…, voor enkele tientjes heb je er namelijk al één!

Autohouders: handig en veilig met je telefoon omgaan in de auto

Een andere handige en leuke accessoire is een autohouder. Deze accessoire is handig, omdat bellen in de auto verboden is, en een boete voor telefoongebruik achter het stuur aanzienlijk is. Al vanaf zo’n 5 euro heb je een autohouder, waardoor je je smartphone niet meer in je handen hoeft te hebben als je autorijdt. Autohouders zijn er ook weer in verschillende soorten en maten. Je hebt ze voor aan het stuur, maar ook voor aan het raam. Sommige werken met een magneet, en bieden de mogelijkheid om ook meteen je toestel op te laden, terwijl andere houders met een kliksysteem werken. Gezien de prijs en de functionaliteit is een autohouder in onze ogen ook een heel leuk cadeau om te geven aan iemand in je omgeving. Iemand die in jouw ogen misschien wel wat veiliger met zijn telefoon kan omgaan achter het stuur… Dat telefoongebruik (en dan misschien wel met name appen) achter het stuur gevaarlijk is, dat is namelijk regelmatig in het nieuws.

Meer accessoires…

Op het gebied van smartphones accessoires is er werkelijk zeer veel te krijgen. Het loont de moeite om verder te kijken dan de standaard spulletjes die je voor je iPhone / smartphone kunt krijgen. Ook voor de nieuwste iPhones van 2019 (de 11, 11 Pro en 11 Pro Max) was er vrij snel na het op de markt komen van deze iPhones al veel aan accessoires te krijgen. Benieuwd wat er dan nog meer is te krijgen aan accessoires? Wat dacht je van geheugenkaarten, gereedschap om je iPhone zelf te repareren of om de batterij te vervangen, headsets, koptelefoons, kabels, adapters, onderdelen, stylus pennen, VR-brillen en allerlei andere gadgets…

Ben je op zoek naar één of meerdere accessoires voor je iPhone, bijvoorbeeld voor je nieuwe iPhone 11? Dan kun je het zeer waarschijnlijk wel vinden bij de iPhone accessoires van Mobilesupplies.nl, een partij die zéér veel smartphones accessoires aanbiedt in haar webwinkel. Niet alleen van het merk Apple overigens, maar voor meer dan 15 smartphone merken! Dus ook voor Samsung, Huawei, Sony, LG, Nokia, Motorola en de wat minder bekende telefoonmerken Oppo en OnePlus.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer