Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Je hebt een mooie of interessante Facebookpagina aangemaakt maar nog geen likes. Vervelend, want zo lijkt de pagina verre van populair. Met Facebook likes kopen breng je hier verbetering in. Dit is vaak een stuk goedkoper dan een ads-campagne. Maar let op: koop geen kat in de zak. We laten je zien hoe het kopen van Facebook likes werkt.

Waarom veel Facebook likes belangrijk zijn

Like jij een (bedrijfs)pagina die verder niemand anders leuk vindt? Waarschijnlijk niet! De mens vertoont kuddegedrag en zal een pagina sneller liken wanneer anderen dit doen. Voor beginnende Facebookpagina’s is het vaak moeilijk om aan volgers te komen. Gelukkig is hier een handige en snelle oplossing voor: Facebook likes kopen.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Zo werkt Facebook likes kopen

Binnen een maand meer dan duizend likes of volgers: te mooi om waar te zijn? Nee hoor, het kan echt. Je koopt deze likes gewoon. Let wel op met wat je koopt, want voordat je het weet zit half India op je Facebookpagina. Dit komt natuurlijk niet echt betrouwbaar over. Daarom moet je op zoek gaan naar een betrouwbare aanbieder van Facebook volgers.

Veel gekochte likes zijn afkomstig van automatisch aangemaakte profielen. Deze profielen zijn nep: er zit geen echt persoon achter. Er zijn echter ook bedrijven die Nederlandse Facebook likes garanderen. Deze likes zijn afkomstig van like- en winacties. Er zijn echter ook programma’s waarmee Facebookgebruikers per x-aantal likes een bedrag ontvangen. Voor dit soort mensen is het interessant om zoveel mogelijk pagina’s te liken, en daar zit vast die van jou tussen.

De voor- en nadelen van het kopen van volgers

Het inkopen van volgers heeft zowel voor- als nadelen. Dit zijn de voordelen:

  • In korte tijd meer likes op je pagina
  • Facebookpagina komt betrouwbaarder over
  • Na verloop van tijd automatisch echte likes ontvangen

Dit klinkt natuurlijk heel erg goed, maar er zijn helaas ook een aantal nadelen:

  • Gekochte likes zijn niet de juiste doelgroep
  • Soms hoge kosten
  • Je ontvangt niet altijd waar je voor betaald hebt

Dit laatste is wel een aandachtspunt. Het komt namelijk vaker voor dat je volgers voor Facebook koopt, hebt betaald maar uiteindelijk geen enkele like ontvangt. Je bent min of meer opgelicht. Het is moeilijk om hier iets tegen te doen, omdat dit soort bedrijven vaak in het buitenland gevestigd zijn. Bovendien zijn het ook niet altijd bedrijven, maar anonieme personen die volgers aanbieden. Let dus goed op met wie je zakendoet.

Wat kosten Facebook likes?

Zoek je op Google naar Facebook likes kopen, dan kom je heel wat aanbieders tegen. Ga in ieder geval altijd voor een Nederlandse aanbieder, dan zit je al een stuk veiliger. De prijzen variëren enorm. Reken op ongeveer €20 - €40 voor 100 Nederlandse volgers. Ga je voor meer likes, dan kun je vaak een korting krijgen.

Tip: trek altijd de aanbieder na. Dit begint bij het controleren van de website. Zoek daarnaast naar zowel positieve als negatieve reviews of ervaringen van anderen. Vraag eventueel op een relevant forum naar ervaringen. Dit kan je achteraf een hoop leed besparen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer