Back to Top

Vrijdag in de voorverkoop bij KPN!

Wil jij als één van de eersten pronken met een gloednieuwe iPhone 11, iPhone 11 Pro of iPhone 11 Pro Max? Zet dan de pre-order wekker bij KPN. Je krijgt een seintje zodra je kunt bestellen.

Nu bekijken!

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Niet lang geleden was het maken van 360 graden foto’s alleen voor dure camera apparatuur weggelegd. Vanaf nu kan het ook simpel via je iPhone en ondersteund Facebook de 360 graden foto’s.

360 graden foto’s op Facebook plaatsen

Facebook heeft, sinds de nieuwste iOS-update, het wel heel gemakkelijk gemaakt om deze coole 360 graden feature uit te proberen. Dit is hoe je de 360 graden foto’s neemt én post:

  • Maak een panorama foto met je iPhone of iPad
  • Post de gemaakte panorama foto op Facebook. (net zoals iedere andere foto)
  • Facebook herkent de panorama foto en converteert hem tot een 360 foto waarbij kijkers zelf op ontdekking kunnen gaan in de foto.

De 360 graden foto’s kunnen worden herkend aan het kompas icoontje wat verschijnt aan de rechterkant van het scherm.

Lees ook: Hoe deel je Live Photos op Facebook?

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

360 graden foto’s bekijken iPhone vs. computer

Als je een 360 graden foto op je iPhone bekijkt, draai dan het scherm en je iPhone om rond te kijken. Bekijk je de foto op een computer dan is het een kwestie van klikken en slepen.

Facebook brengt om de week een update uit voor de iOS app. Hiermee blijven ze de app optimaliseren en verbeteren waaronder ook deze nieuwe feature. Ga jij hem uittesten?

Lees ook: 8 tips om de mooiste iPhone foto's te maken

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer


Beste iPhone deals:

Staat je gewenste abonnement er niet bij? Ga naar de uitgebreide abonnementen met toestel vergelijker, inclusief filters en zoekwoorden, naar de uitgebreide Sim Only vergelijker, of naar de uitgebreide vergelijker voor losse toestellen.