Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Welke weerapps zijn het beste om op jouw iPhone en iPad te hebben? Wij hebben het uitgezocht. Van weeronline, Buienradar tot wintersport apps. Wij hebben de beste weerapps voor iOS in een overzicht gezet.

Beste weerapp voor iPhone: Weeronline Plus

Wil je dat jouw weerapp meer mag weergeven dan de temperatuur en de weersverwachting voor de komende uren? Download dan Weeronline Plus. Weeronline Plus is een uitgebreide en gedetailleerde Nederlandse weerapp die je kan aanpassen naar jouw wensen. In de laatste update van Weeronline Plus is er zelfs een hooikoorts kaart toegevoegd met informatie over welke boomsoorten en grassen extra overlast veroorzaken. Weeronline Plus is een uitgebreide en mooie weerapp die continu wordt geüpdatet met nieuwe features en informatie. Voor een kleine €1.99 heb jij een uitstekende weerapp op je iPhone of iPad. Je kunt ook de gratis Weeronline app downloaden voor iPhone en iPad.

Download hier Weeronline Plus voor iPhone en iPad

Weeronline app

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

WeatherPro

Een van de meeste bekende iOS weerapps is WeatherPro. Deze applicatie die ontwikkeld is door de Duitse MeteoGroup biedt alle mogelijkheden die je kan verwachten. Zodra je de app opent zie je direct een overzicht van regen, het huidige weer en de weersvoorspelling van de komende periode. Wordt er gewaarschuwd voor code oranje? Dan zie je direct een melding met het tijdstip wanneer deze weersverwachting verwacht wordt. Draai je iPhone of iPad 90 graden en je krijgt een specifieke grafiek met de weersverwachting van de komende periode.

Ga je op vakantie of wil je graag weten wat het weer wordt in bepaalde regio’s? Je kunt in WeatherPro eenvoudig plaatsen opslaan met de desbetreffende weersverwachting. WeatherPro biedt ook de mogelijkheid om een abonnement aan te schaffen voor extra functies. Voor €5,49 per jaar kun je sneeuwinformatie zien en uitgebreide heatmaps uitlezen.

Download hier WeatherPro voor iPhone en iPad

WeatherPro iphone ipad app

Gratis Yahoo Weer app

Wellicht komt Yahoo Weer je nog bekend voor als je in het bezit was/bent van een van de allereerste iPhones. Apple heeft lang gebruik gemaakt van deze nagenoeg perfecte en gratis weerapp. Apple is nu overgegaan over zijn zelfontwikkelde weerapp. In de Yahoo Weer app zie je direct na openen de belangrijkste weerinformatie in een oogopslag. Voor de komende uren, 10 dagen en dagdelen zijn binnen enkele klikken te bekijken. Daarnaast kun je zelf de indeling bepalen van de verschillende weer categorieën. Een uitgebreidere gratis weerapp bestaat er eigenlijk niet en tevens de winnaar van 'Apple Design Awards 2013'.

Download hier Yahoo Weer voor iPhone en iPad

Yahoo weerapp iphone ipad

Buienalarm: uitstekende regenapp

Buienalarm geeft tot op de minuut weer wanneer er regen wordt verwacht in jouw ingevulde regio. Buienalarm is te vergelijken met de website Buienradar waar je kunt zien waar de regenwolken zich bevinden. Vanaf je iPhone en iPad kun dit ook zien met de gratis regenapp Buienrader. Tot 2 uur vooruit zie een duidelijk verwachting of het wel of niet gaat regen én hoe heftig de neerslag zal gaan zijn. De regenapp Buienradar heeft wel advertenties om de app gratis te houden. Wil je een regenapp zonder advertenties? Probeer dan eens de betaalde buienapp: Regenalarm.

Download hier Buienalarm voor iPhone en iPad

buienalarm iphone app

Weer widget: Weather Underground

Een weer widget die wij jou aanraden is Weather Underground. Het voordeel van een widget is dat je geen app hoeft te openen om informatie te zien. In het berichtencentrum van je iPhone en iPad komt de widget van Weather Underground met de nodige informatie. Weather Underground is een van de beste weer widgets omdat je in een grafiek en overzicht kunt zien wat de weersverwachting van de dag is. De witte streep staat voor de temperatuur, de zonsopkomst wordt aangeduid met vlakken en de blauwe streep geeft buien weer. 

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer