Back to Top

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer

Is geel jouw lievelingskleur? Goed nieuws: de iPhone is in het geel verkrijgbaar. Dit geldt niet voor alle modellen. We laten je zien welke iPhone je in deze frisse lentekleuren kunt krijgen. Vraag jij je af waarom het pictogram van de iPhone batterij geel is? Hier geven we antwoord op.

Gele iPhone 5C of iPhone XR

Ben je ook zo dol op geel? Deze kleur staat voor optimisme en energie. Wie naar deze kleur kijkt wordt een stuk actiever. Logisch dat geel je lievelingskleur is. Een aantal Apple iPhones zijn in de frisse kleur geel verkrijgbaar. Allereerst de iPhone 5C. Dit model is 4 inch groot en dateert van 2013. Nieuw is deze niet meer verkrijgbaar, tweedehands nog wel.

Misschien zoek je toch een iets nieuwe toestel, maar nog steeds in de kleur geel. Goed nieuws: de iPhone XR uit 2018 is in het geel uitgebracht. Daarnaast kun je bij dit model ook kiezen uit de kleuren blauw, koraal, zwart of wit. Het geel van de iPhone XR ziet er iets rustiger uit dan de gele iPhone 5C. In al die jaren zijn de kleuren wat rustiger geworden.

De iPhone XR heeft een aluminium frame en is stof- en waterdicht. Onder de motorkap vinden we een Apple A12 Bionic chipset met 3gb werkgeheugen. Deze smartphone draait op het besturingssysteem iOS 12. Met de 12mp hoofdcamera maak je zeer mooie foto’s en video’s. De batterij gaat in gesprekstijd tot wel 25 uur mee. In 30 minuten tijd is de batterij voor batterij voor 50% opgeladen (snel laden). Ook Qi draadloos opladen is mogelijk.

Tip: Losse iPhone kopen - prijzen vergelijken

Bekijk ook: Abonnementen met iPhone vergelijken

Kies kleur met een geel iPhone hoesje

Is jouw favoriete iPhone niet in de kleur geel verkrijgbaar? Geen paniek, er zijn nog andere manieren om toch een gele iPhone te hebben. Kies gewoon voor een geel gekleurd hoesje. Je hebt de keuze uit hardcases, bookcases en een aantal andere hoesjes. Ze zijn in vrijwel alle kleuren verkrijgbaar. Kies voor opvallend geel of ga voor een pasteltint. Zorg dat het hoesje goed om je smartphone past. Kijk daarom altijd voor welk model het hoesje geschikt is.

IPhone batterij kleurt geel

Rechtsboven in je iPhonescherm controleer je de status van de batterij. Deze is normaal gesproken groen. Is de batterij bijna leeg, dan krijgt het batterijsymbool een rode kleur. Soms heeft de batterij een gele kleur. Dit betekent dat de energiebesparingsmodus is ingeschakeld. Dit bespaart batterij, maar is wel van invloed op een aantal functies. Het is daarom altijd beter om de iPhone op te laden. Is deze 80% of meer opgeladen, dan schakelt de energiebesparingsmode automatisch uit. De batterij kleurt van geel naar groen.

Vergelijk toestellen en abonnementen

Schuif voor meer